středa 10. únor 2016 0:00

Tip: Sebucel LIPOskin tělové mléko

Překročí-li suchost kůže určitou hranici, často se jedná o poruchu, která může být projevem některých onemocnění nebo sama tato onemocnění vyvolávat. Velmi suchou pokožku snadno rozpoznáme podle začervenání, svědění, šupinatění nebo i praskání.

Tyto projevy obvykle provázejí trvalé záněty kůže, často spojené s narušením tukové ochranné vrstvy kůže, která ztrácí schopnost obnovy. Taková pokožka pak trpí ekzémy nebo kožním onemocněním jako je psoriáza tedy lupenka.

 

Sebucel LIPOskin tělové mléko

 

na principu voda v oleji suchou pleť dokonale promastí a současně hydratuje. Má schopnost vytvořit ochranou vrstvu na jejím povrchu v případě, že vlastní tuková vrstva chybí nebo je nedostatečná.

 

Základem emulze je BIO pupalkový olej, obohacený o hojivý panthenol, vitamin E a kyselinu hyaluronovou. Vysoké podíly účinných látek výrazně urychlují regeneraci a zajišťují dlouhodobou ochranu a hydrataci pokožky.

 

Sebucel se doporučuje i u osob se sklonem k postižení kůže v důsledku diabetu. K dostání v lékárnách a kosmetických studiích za 358 Kč.

Na obličej krém Sebucel BIO krém za 337 Kč.

 

Dermokosmetiku SYNCARE je možné si vybrat podle typu nebo problému pleti také pomocí on line poradny na www.syncare.cz/problemy-pleti.

 

Soutěž:

 

Chcete vyhrát tělové mléko Sebucel LIPOskin?

 

Pak stačí správně odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí:

 

Kde můžete koupit tělové mléko Sebucel LIPOskin?

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 25. 2. 2016 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Syncare".