čtvrtek 12. květen 2016 0:00

Tip: Daylong ultra face chrání tvář před sluncem i časem

Kůže na tváři je místo, které nejčastěji přichází do kontaktu se slunečními paprsky. Aby si z nich pleť vzala jen to nejlepší, potřebuje účinnou ochranu. Ideálně takovou, která zohledňuje její unikátní vlastnosti a potřeby.

Nestárněte dříve, než je nevyhnutelné

 

Předčasné stárnutí. Dvě slova, která snad každé ženě nahání hrůzu. Přestože nikdo nečeká, že budeme mladé věčně, uchování mladistvého vzhledu co nejdéle máme ve svých rukou. Jak na to? Recept je jasný a jednoduchý – stačí si držet oxidační stres daleko od těla. Jde o typ stresu, na jehož vzniku se mimo jiné spolupodílí UVA a UVB paprsky slunce.

 

Negativní dopad oxidačního stresu spočívá ve zvýšené tvorbě volných radikálů – molekul, jež útočí přímo na kožní buňky. Tam oslabují pevnost buněčné struktury a spouštějí chemické procesy, jejichž výsledek se navenek projevuje jako předčasné stárnutí.

 

Vezměte si ze slunce jen to nejlepší

 

Nejohroženější částí kůže je pleť, protože ji při pobytu venku nezahalujeme, a je tedy více vystavována slunci než zbytek těla. Rozdíl je i v její struktuře – je tenčí, pórovitější, má menší buňky a větší množství mazových žláz, které jsou odpovědné za produkci lipidů. Pleť postižená oxidačním stresem rychleji ztrácí vláhu a barevnou jednotnost, ochabuje, působí zanedbaně a unaveně. Zkrátka jí chybí jiskra. Vystresovaná pleť je náchylná na vrásky tvořící se hlavně kolem oblasti očí, úst a čela, a to často už před třicítkou, takže se nestačí spoléhat na nízký věk jako na přirozenou prevenci.

 

Lékaři upozorňují, že časová osa fotostárnutí se málokdy kryje s časovou osou biologického stárnutí, o to klíčovější je ochrana kvalitní kosmetikou. Daylong ultra face od společnosti Galderma je novinka na trhu a revoluční výrobek ve své kategorii.

Proč? Pomáhá uchovat zdravou a krásnou pleť hned na několika úrovních.

 

Daylong ultra face = 3 výhody v 1 balení

 

1. Chrání před sluncem: obsahuje ochranný faktor SPF 30, čímž pomáhá zabezpečit celoroční střední ochranu před slunečním zářením UVA a UVB

 

2. Chrání před oxidačním stresem: je obohacený o kyselinu hyaluronovou, jednu z nejvyhledávanějších přísad v estetické kosmetice, ceněnou pro schopnost vázat vlhkost, čímž stimuluje produkci kolagenu a elastinu v kůži, dělá pleť pružnější a odolnější vůči výskytu předčasných vrásek

 

3. Nahradí podklad pod make-up i denní krém: rychle se vstřebává, nezanechává mastné stopy, neucpává póry a v rámci denní výživy dodává pleti potřebné vitamíny A, C a E

 

Daylong ultra face vyniká praktičností a skladností

. Dávkovač zaručí, že nanesete na obličej přesně takové množství, jaké potřebujete a ani kapka produktu nepřijde vniveč. 50ml balení a typ lahvičky, který dobře padne do dlaně, dělají z tohoto multifunkčního produktu hodnotný kosmetický doplněk do každé dámské kabelky i na dovolenou.

 

Vyzkoušejte na vlastní kůži jemnost pleťového krému na ochranu před sluncem garantovanou tradicí silné švýcarské značky, to vše v jednom balení.

 

Více informací na

www.daylong.cz