pátek 23. září 2016 0:00

Parfumerie Douglas otevřela novou prodejnu v Palladiu

Od 14. září můžete navštívit další prodejnu luxusní kosmetiky Douglas v pražském nákupním centru Palladium. V této prodejně si určitě vyberete tu nejlepší a nejvhodnější kosmetiku pro vás, protože je svojí rozlohou největší parfumerií na území ČR a nabízí vedle klasických světových značek i mnoho unikátních produktů od značek u nás dosud nedistribuovaných.

V parfumeriích Douglas najdete vedle obrovského výběru kosmetických přípravků i excelentní servis a kompletní poradenství. Každá pobočka má své vlastní vyškolené make-up artisty, kteří vám poradí s líčením podle vašeho typu a mimo to vás nalíčí i na speciální příležitosti – třeba na svatbu.

 

Abyste nemuseli čekat, nabízí Douglas rezervační systém, kde si zákazníci mohou bezplatně rezervovat místo dle svých požadavků. Objednat se můžete na beauty street líčení a poradenství, vlasový styling nebo na výjimečné VIP akce. V Make-up School si osvojíte tipy a triky v oblastí líčení. Rezervační systém je dostupný na adrese www.rezervace.douglas.cz.

 

Najdete zde i další služby jako je poradna péče o pleť, vyzkoušení vůně, úprava a lakování nehtů, masáž rukou a balení dárků, které jsou zdarma. Douglas vám nabídne veškeré produkty a poradenství v oblasti krásy.

Návštěva parfumerie Douglas pro vás bude výjimečným zážitkem, který vám zpříjemní všední i sváteční dny.