pondělí 5. únor 2018 0:00

Dokonalé rty. Jen za jeden den!

Nejste spokojena se svými rty? Máte je příliš úzké, nevýrazné, a když se smějete nejsou skoro vůbec vidět? Již dlouho toužíte po plném a velkém úsměvu? Vaše přání si můžete splnit během jediného dne. Na Klinice GHC Praha vám udělají rty přesně podle vašich představ.

A co je na tom nejlepší? Efekt může být jen dočasný nebo trvalý. Záleží na tom, jakou metodu zvolíte. My doporučujeme metodu PermaLip, kdy je do rtu aplikován silikonový implantát, který vám vytvoří krásné ústa trvale. Samozřejmě můžete vyzkoušet kyselinu hyaluronovou, která vám rty také vyplní, ale pouze dočasně. Proto jestli víte, že chcete dokonalý úsměv už navždy, pak je pro vás metoda PermaLip tou pravou volbou.

 

Jak to probíhá?

 

První si domluvíte konzultaci s plastickým chirurgem, který vám vše podrobně vysvětlí a zkonzultuje s vámi nejvhodnější metodu zvětšení rtů. Poté se s vámi už jen domluví na termínu zákroku. Aplikace silikonového implantátu trvá pouze necelou hodinu, máte jen lokálně umrtvené rty a pak už se jen můžete těšit, až opadne otok a vy se budete moci pochlubit novým dokonalým úsměvem.

 

 

Na vlastní kůži

 

„Nikdy bych neudělal operaci, kde by měl být konečný výsledek nevkusný, přehnaný nebo příliš extravagantní. Vždy se snažím domluvit se s klientkou ke vzájemné spokojenosti, aby byl výsledný efekt co nejlepší. Aby se klientka cítila dobře a já měl radost z dobře odvedené práce,“ říká sympatický doktor Jiří Bayer, který je jednou z tváří Kliniky GHC Praha.

 

Dr. Bayer

 

„První si popovídám s klientkou o tom, proč není se svým vzhledem spokojená, a co přesně jí na svém vzhledu vadí. Tentokrát šlo konkrétně o úzký vrchní ret. Bavili jsme se o tom, proč je klientka se svými rty nespokojená, a jak by si představovala výsledný efekt. Díky tomu jsme se vzájemně domluvili, jaká metoda u ní bude ke zvětšení rtů nejvhodnější. Dohodli jsme se na silikonovém implantátu číslo 4, což je zlatá střední cesta. Trojka je nejmenší a pětka největší. Po dohodě s klientkou jsme se shodli na tom, že by chtěla zvětšit horní ret tak, aby působil plně a přirozeně,“ dodává doktor Bayer a ukazuje, jak vypadá silikonový implantát.

 

„A pak už se jen zbývá domluvit na termínu zákroku. Není potřeba žádná narkóza, jen se umrtví lokálně operovaný ret, aby nic nebolelo. Klientka jen musí počítat s tím, že ten den nebude moci kousat nic tvrdého, a že bude mít přibližně týden nateklý ret, dokud otok nesplaskne.

 

Operace

 ooop

„Byla jsem nervózní před zákrokem, ale sympatická sestřička mě hned uklidnila, že vše bude v pořádku, a že nic neucítím. Oblékla jsem si andělíčka a šlo se na sál. Pan doktor si fixou označil řezy a pak už jsem si šla lehnout na operační lůžko. Byl to zvláštní pocit. Pan doktor mě upozornil, že jediné, co by mohlo trochu bolet je vpíchnutí umrtvující injekce do rtu. Ani to nakonec nebolelo, jen to při aplikaci trochu tlačilo, ale snesitelně. Vlastně celý zákrok proběhl naprosto v klidu. Ležela jsem, na obličeji měla roušku, aby mi koukala pouze ústa a vnímala jsem jen to, že mi doktor dělá něco s horním rtem. Ale v podstatě mi bylo jedno co, protože jsem to vůbec necítila. Až na fotkách ze sálu jsem viděla, co se vlastně dělo, ale já sama jsem nic během zákroku nevnímala,“ říká klientka, která aplikaci PermaLip podstoupila.

 

opreac

„Zákrok probíhá tak, že se naříznou koutky rtu po stranách, kam se aplikuje silikonový implantát pomocí speciálního aplikátoru. Pak se to upraví do požadovaného tvaru a zašije. Je to otázka cca půl hodinky a klientka při aplikaci nic necítí. Lehce se to zhorší zhruba dvě hodiny po operaci, kdy rty přichází k sobě, proto doporučuji radši dříve než později si vzít nějaké prášky proti bolesti. Po operaci radím jít rovnou domu a rty okamžitě ledovat. Pak už se jen čeká, až spleskne otok a na kontrole pak dohlédnu na to, jestli se vše hojí tak, jak má,“ říká doktor Bayer.

 

„Vzala jsem si radši Ibuprofen cca dvě hodiny po operaci, ale ústa mě ani nijak zvlášť nebolela. Chvilku bylo trochu nepříjemné zvyknout si na pocit, že mám něco „cizího“ ve rtu, ale to trvalo zhruba dvě hodiny a pak jsem si na to naprosto zvykla. Jediné, co byl trochu problém, byl pooperační otok na rtu. Pár dní jsem si připadala jako kačer. Ale s tím jsem dopředu počítala, pan doktor mi vysvětlil, že otok může přetrvávat až týden. První čtyři dny jsem měla pusu neuvěřitelně nateklou a pořád ji ledovala. Trochu jsem se bála, že mi to zůstane. Naštěstí šlo jen o operační otok, který do týdne splaskl a pak už jsem měla plnější krásné rty,“ pochvaluje si klientka a dodává: „Varianta středního implantátu byla dobrou volbou, protože ret vypadá naprosto přirozeně. A kdybych to nikomu z blízkých neřekla, ani by si toho snad nikdo nevšiml. Mám z operace rozhodně dobrý pocit, protože vnímám, že mám vytoužený větší ret, ale decentně, což je přesně to, co jsem si přála,“ uzavírá spokojená klientka a ukazuje fotky po splasknutí otoku. Výsledný dojem je úžasný.

 zrc

Proto jestli toužíte také po velkých a plných rtech, tak neváhejte a objednejte se na Kliniku GHC Praha, co nejdříve, termíny mají docela plné.

 

Metoda PermaLip má oproti dosud používaným metodám hned tři zásadní výhody:

  • neměnnost tvaru implantátu - implantát je tvarován tak, jak je zapotřebí pro Vaše rty a po jeho vložení se nijak nemění
  • trvanlivost - silikonový implantát má podstatně vyšší trvanlivost než injekční metody - je implantován nastálo
  • reverzibilita - pokud si z jakéhokoli důvodu přejete vrátit rtům jejich původní tvar, lze implantát kdykoli vyjmout 

 

Více o zákroku se dozvíte na webu http://www.ghc.cz/cz/plasticka-a-vseobecna-chirurgie/plasticka-chirurgie/plasticka-operace-rtu nebo na telefonu 222 211 206 (208)