středa 5. září 2018 0:00

Nový Borotalco Active – buďte v pohybu bez pocení

Jste rádi v pohybu a hledáte aktivního a svěžího spojence proti pocení? Oblíbená italská značka deodorantů Borotalco přichází na trh s novým deodorantem Borotalco Active. Pokročilá technologie Odor-Conventer™ vás ochrání v okamžiku, kdy to nejvíce potřebujete. Čím více pohybu, tím větší účinek.

Vyzkoušejte unikátní aktivaci potem a pohybem. Nové deodoranty Borotalco Active jsou doplněny o speciální mikrokapsle, které se aktivují v době zvýšeného pocení a pohybu. Jejich aktivní složky uvolňují extra vůni v okamžicích, kdy je extra účinek nejvíce zapotřebí. Čím více se potíte, tím více to funguje.

 

U tradičních deodorantů většinou vůně rychle zmizí. Borotalco Active, díky své aktivaci potem a pohybem, uvolňuje intenzivněji příjemnou a svěží vůni citrusů a limetek. Při sportování nebo jiné zátěži tak budete svěží a pod ochranou. Nové deodoranty poskytují až 48hodinový účinek, neobsahují žádný alkohol a jsou dermatologicky testovány.

 

Řada deodorantů Borotalco Active obsahuje sprej o objemu 150 ml a kuličkové balení o objemu 50 ml. Sprej je ideální pro dokonalé osvěžení a k rovnoměrné aplikaci. Kuličková varianta umožňuje praktické nanášení a je ideální na cestování. Oba typy deodorantů Borotalco Active se prodávají za doporučenou cenu 99,90 Kč.

 

Tradiční italská značka Borotalco vznikla v roce 1878 v malé lékárně ve Florencii, kdy lékárník Henry Roberts vyvinul jemný prášek z čistého přírodního mastku s nezaměnitelnou vůní. Klasický tělový pudr se později stal hlavní inspirací pro další výrobky Borotalco, jako jsou deodorant nebo sprchové gely.