středa 19. září 2018 0:00

Nová kolekce Éminence Organics

Bio kosmetika Éminence Organics představuje novou řadu Acne Advanced, která je určena na problematickou ( aknózní) pletˇ. Jedná se o unikátní systém produktů určených pro domácí použití. Osvědčené přírodní a botanické látky společně se zapouzdřenou kyselinou salicylovou pomáhají v boji proti problematické pleti (akné).

Jednou z nejúčinnějších složek v boji s problematickou mastnou pletí a pupínky je kyselina salicylová. Odlučuje odumřelé kožní buňky z povrchu pleti a pomáhá v růstu nových a zdravých. Účinně také bojuje proti černým tečkám a pomáhá předcházet jejich tvorbě.

 

Obzvláště účinná je pak její zapouzdřená verze, která slouží k postupnému uvolňování a dávkování do pleti. Tím je její působení efektivnější.

 

Kolekce Acne Advanced je unikátní systém produktů určených pro domácí použití. Osvědčené přírodní a botanické látky společně se zapouzdřenou kyselinou salicylovou pomáhají v boji proti problematické pleti (akné). Upravuje nadměrnou tvorbu kožního mazu, zmírňuje hyperpigmentaci a napravuje poškození pleti.

 

Čisticí pěna Acne Advanced, 150 ml, 990,- Kč

Lehká čisticí pěna jemně čistí problematickou pleť a uvolňuje ucpané póry. Kombinace kyseliny salicylové, panthenolu a protizánětlivých účinků bylin zanechá pleť čistou a jemnou.

 

Rozjasňující maska Acne Advanced 2v1, 60 ml, 1 390,- Kč

 

Unikátní jílová maska bohatá na ingredience, které bojují s problematickou pletí a pomáhají předcházet tvorbě akné. Kombinace tří druhů pročišťujících jílů absorbuje přebytečný kožní maz, redukuje lesk pleti a účinně odstraňuje bakterie z povrchu pleti. Lze ji použít na celou plochu obličeje nebo jen jako lokální péči.

 

Lehká hydratační emulze Acne Advanced, 35 ml, 1590,- Kč

Zjemňující hydratační péče zmírňuje vzhled mastné pleti a dodává jí matnější vzhled. Výtažek z lotosu účinně redukuje tvorbu kožního mazu. Obsahuje zapouzdřenou kyselinu salicylovou, která se postupně uvolňuje a pečuje o poškozenou pleť. Zinkový hyaluronát a arbutin zmírňují zarudnutí pleti.

 

Sada péče o pleť Acne Advanced, 2990,-

Pro dosažení těch nejlepších výsledků doporučujeme používat všechny produkty z této řady. Sada pro péči o pleď Acne Advanced je určena na problematickou pleť. Set obsahuje čisticí pěnu, rozjasňující masku a hydratační emulzi. Vše v plné velikosti.

 

www.eminence.cz