pátek 18. březen 2016 0:00

George Clooney je zpět v Praze!

Světoznámé muzeum voskových figurín Madame Tussauds dnes překvapilo Pražany a turisty jedinečným Georgem Clooneym, kterého mohli spatřit, jak si dopřává svou ranní dávku kofeinu v kavárně na Staroměstském náměstí.

„Když jsem ho uviděla, tak jsem málem zakopla o člověka, který šel proti mně," řekla kolemjdoucí Jana a dodala: „Byl tak realistický... dokud jsem si neuvědomila, že se nehýbe, neměla jsem tušení, že to je figurína z Madame Tussauds a ne opravdový živý George Clooney."

 

Mezinárodní idol se vrátil do Prahy, aby se přidal ke svým hvězdným kolegům – Tayloru Lautnerovi, Robertu Pattinsonovi, Bruci Willisovi, Heidi Klum, Lady Gaga a všemi zbožňovanému komikovi Jimu Carreymu.

 

„Naší filozofií je nabízet veřejnosti co nejreálnější zážitek bez provazů nebo překážek," řekl Kieran Lancini, globální ředitel pro vztahy s médii pro Madame Tussauds, „dáváme fanouškům šanci dostat se blíže ke svým idolům a George Clooney, zdá se, vždy umí zvýšit tepovou frekvenci a přilákat blesky fotoaparátů."

George Clooney ovšem necestuje sám. Na speciální výstavě Madame Tussauds v Muzeu voskových figurín Praha v Celetné 6 se k němu připojí další dvě hvězdy. Vstupné na výstavu je součástí prohlídky Muzea voskových figurín Praha a činí 160 Kč pro dospělé a 100 Kč pro děti.

 

Madame Tussauds London a Merlin Entertainments plc:

 

Madame Tussauds má své pobočky v Londýně, Hollywoodu, Las Vegas, New Yorku, Orlandu, San Francisku, Washingtonu DC, Amsterdamu, Berlíně, Vídni, Bangkoku, Pekingu, Hongkongu, Tokiu, Šanghaji, Singapuru, Wuhanu, Blackpoolu ve Velké Británii a v Sydney. Atrakce Madame Tussauds jsou založeny na interaktivitě návštěvníků a zážitcích spojených se slávou a celebritami.

 

V Londýně si návštěvníci mohou zblízka prohlédnout více než 300 vysoce realistických voskových figurín současných největších hvězd, zažít cestu časem přes 400 let úžasné londýnské historie; užít si exkluzivní 4D film Marvelových superhrdinů a postavit se tváří v tvář 16 největším hrdinům a padouchům ze světa Star Wars v 11 scénách, které vykreslují některé z nejznámějších momentů ve filmové historii.

Madame Tussauds Studios se základnou v Londýně se věnují výrobě voskových figurín již více než150 let.