pátek 8. duben 2016 0:00

Známé české tváře změřily síly se Supermanem i Batmanem

Filmová senzace letošního jara, kde se na stříbrném plátně potkají dva největší superhrdinové všech dob Batman a Superman je tu! Slavnostní premiéru dlouho očekávaného snímku Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti navštívila v kině IMAX nejedna známá tvář českého showbyznysu.

Monika Leová, Linda Finková, Hanka Kynychová, Emma Smetana, Roman Šebrle, Martin Maxa, David Svoboda, Pavel Soukup, Jakub Kohák, Roman Vojtko, Petr Jákl, Filip Jankovič a mnoho dalších strávilo večer ve společnosti těchto komiksáků.

Celosvětově oblíbení komiksoví hrdinové se poprvé setkávají na jednom stříbrném plátně! Jedná se o historický filmový zážitek, který by si neměl nechat ujít žádný fanoušek, a to ví i známé české tváře. A tak se to na slavnostní premiéře filmu Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti hemžilo herci, zpěváky i modelkami.

V pražském kině IMAX si pak přítomní pánové mohli změřit obvody svých bicepsů se superhrdiny v nadživotní velikosti. Této možnosti využil například zpěvák Martin Maxa, který dorazil na premiéru se synem Ivanem a jeho přítelkyní nebo producent a kaskadér Petr Jákl. Oproti tomu zpěvák Marian Vojtko svaly neměřil, ale rovnou nastavil tvář. Linda Finková, stejně jako Hanka Kynychová vzali na premiéru celou svoji rodinu. Moderátorka Emma Smetana dorazila se svým přítelem Jordanem Hajem.

Komiksový večer si vzal pod taktovku, tentokrát výjimečně v roli moderátora a ne režiséra, Jakub Kohák a společné s krásnou moderátorkou Monikou Leovou a za přítomnosti Batmana i Supermana slavnostně rozkrojili dort, speciálně zhotovený pro tento slavnostní večer. Po sladkém začátku se již všichni přítomní usadili v sále, který byl do posledního místa zaplněn, a napjatě očekávali příchod legendárních