pondělí 23. květen 2016 0:00

Známé české tváře zažily Apokalypsu v kině

Slavnostní premiéru dobrodružného fantasy filmu X-Men: Apokalypsa si nenechalo ujít spoustu známých českých tváří. Do kina IMAX vyvedl svoje děti zpěvák Kryštof Michal a večer ve znamení souboje o záchranu lidstva si nenechali ujít ani krasavec Jan Hájek, návrhář a stylista Lukáš Macháček nebo Petr Říbal s přítelkyní.

Mladé X-Meny přišly podpořit i krásné dámy, a to zpěvačka Elis, Michaela Dolinová, moderátorka Petra Svoboda, zpěvačka Kate Matl nebo tanečnice Libuška Vojtková.

 

Na největším plátně v České republice, kině IMAX, se konala slavnostní premiéra filmu X-Men: Apokalypsa. Na tento film byli zvědaví nejen kritici, ale i známé české tváře. Promítání tohoto snímku navštívil zpěvák Kryštof Michal, který přišel v doprovodu svých dětí. Premiéru si nenechal ujít ani bývalý Muž roku 2010 Jan Hájek, který se zde potkal s talentovaným návrhářem a stylistou českých celebrit Lukášem Macháčkem. Moderátor Petr Říbal je nadšeným filmovým fanouškem, a tak si do kina vyrazil po boku své krásné přítelkyně, vedle které jen září štěstím.

 

Snímek navštívila i zpěvačka a skladatelka Eliška Mrázová alias Elis, která se v roce 2014 stala vítězkou v anketě Český slavík Mattoni v kategorii Objev roku. I když je tento film ve znamení akce, boje a nadpřirozených sil – navštívily ho i další dámy ze světa showbyznysu, například Míša Dolinová, krásná moderátorka zpravodajství Petra Svoboda, usměvavá zpěvačka Kate Matl nebo tanečnice Libuška Vojtková.

 

Film X-Men: Apokalypsa můžete navštívit v multiplexech Cinema City od 19. května. Pokud si však chcete vychutnat tento filmový zážitek v té nejlepší kvalitě a na největším plátně v České republice, navštivte kino IMAX, a to v týdnu od 19. – 25. května.