úterý 24. květen 2016 0:00

Jako hosté se na turné skupiny Lucie představí Korben Dallas

Bratislavské trio Korben Dallas se vrací do České republiky jen několik týdnů poté, co dvěma vyprodanými koncerty v pražském Jazz Docku dokončilo své jarní turné.

Téměř dvacítkou vystoupení podpořili Juraj Benetin (zpěv, kytara), Ozo Guttler (bicí) a Lukáš Fila (basa) svoje čtvrté album „Kam ideme", které nahráli spolu se Symfonickým orchestrem Slovenského rozhlasu.

 

Část nahrávání a mix však probíhaly ve studiu Sono, producentem byl autor filmové hudby Petr Ostrouchov a na singlu Sen hostuje Aneta Langerová.

 

Na koncertech Lucie zahrají Korben Dallas průřez svojí tvorbou.

 

Korben Dallas vznikli v roce 2010, od té doby získali cenu za nejlepší album, singl i koncertní skupinu na slovenských Radio_He ad Awards, odehráli stovky  koncertů včetně největších zdejších festivalů jako Pohoda, Grape, Colours of Ostrava nebo Rock for People.

 

Mají za sebou dvě če skoslovenské turné se skupinou  Zrní, duet „Spolu“ s Janou Kirschner a koncert, který s nimi zahrál legendární slovenský kytarista a skladatel Andrej Šeban. V  současnosti pracují na novém  albu a účastní se projektu Who The Fuck Is David Koller? v rámci kterého interpreti jako Vladimir 518, Hentai Corporation či Be n Cristovao nahrávají své verze  Davidových hitů.

 

https://www.facebook.com/korbenband

 

Termíny koncertů LUCIE:

 

 16. 6. PLZEŇ - Amfiteátr Lochotín / ceny vstupenek 690 – 790 Kč

22. 6. BRATISLAVA - Incheba ExpoAréna / 29-59 EUR

24. 6. BRNO - Velodrom / ceny vstupenek 690 – 890 Kč 

1. 7. PRAHA - Eden Aréna / ceny vstupenek 690 – 1290 Kč 

 

 Vstupenky v sítích Ticketportal, Ticketpro a Ticketportal.sk