čtvrtek 27. duben 2017 0:00

Pralinky Raffaello oslavily 25. narozeniny ve velkém stylu

Známé tváře, krásné šaty, elegantní taneční vystoupení a příjemná hudba, ale také exkluzivní představení nové Raffaello aplikace – to vše bylo součástí narozeninového večírku k 25. narozeninám těchto oblíbených pralinek, který se konal ve středu 26. dubna v prostorách restaurace SOHO.

Pralinky Raffaello jsou na světě již čtvrt století, a to už je pořádný důvod k oslavě. Proto se ve středu 26. dubna sešly zástupy gratulantů, aby legendární kokosové pochoutce popřály do dalších let jen to nejlepší. Celým slavnostním večerem provázel Jakub Prachař, který zároveň v průběhu akce představil novou originální aplikaci Pošli vzkaz od srdce.

 

Poblahopřát pralinkám Raffaello do restaurace SOHO přišlo mnoho známých českých osobností, například Emma Smetana, Nikol Švantnerová, Simona Krainová, Andrea Verešová nebo Jitka Schneiderová. Právě tři posledně jmenované dámy zároveň nakrojily obrovský narozeninový dort a do dalších let popřály Raffaellu mnoho štěstí a ještě více milovníků dnes již legendárních kokosových pralinek.

 

Že balíček pralinek Raffaello vydá za tisíc slov, víme už čtvrt století. Pokud ale chcete svým blízkým i něco hezkého říct, nyní máte jedinečnou příležitost udělat to opravdu originálně – prostřednictvím speciální aplikace Přání od srdce, která je k dispozici od 1. května. Stačí ji bezplatně stáhnout z Apple Store nebo Google play, nahrát vzkaz a věnovat Raffaello tomu, koho máte rádi. Když si i obdarovaný nainstaluje aplikaci do telefonu a následně jej namíří na balení pralinek, vzkaz se mu automaticky přehraje.

 

Všechny nahrané zprávy lze zároveň přihlásit i do soutěže, která běží až do 30. května 2017 na webu. Pět nejlepších přání, která vybere odborná porota, pak vaši blízcí uvidí a uslyší v reklamě Raffaello přímo z televizních obrazovek. Více informací o aplikaci a soutěži naleznete na www.raffaello.cz.