čtvrtek 19. říjen 2017 0:00

Palladium slaví 10. narozeniny

Pražské nákupní centrum Palladium oslaví 20. až 22. října jubilejní 10. výročí a připravilo pro své zákazníky velkolepou oslavu. Budova bude rozzářena unikátním videomappingem od agentury SIGNAL production, pro kterou tvoří přední světoví umělci z oblasti audiovizuálního umění.

Světelná projekce bude promítána v desetiminutových intervalech od 19.00 do 22.00 h. V pátek od 16 hodin budou na náměstí Republiky probíhat koncerty českých kapel -  začne bubenické formace  Tokhi & the Groove Army a pokračovat budou Lake Malawi a Eddie Stoilow.  Na sobotu Palladium pro vás připravilo Dance Fashion Show v jednotlivých prodejnách módních značek, akrobatické exhibice na šálách a Highline show. Jak se správně nalíčit a módně oblékat vám poradí blogerky SHARLOTA a KOKI9. 

 

A samozřejmě nebude chybět obrovský balík slev a dárků k nákupům ve všech obchodech. Užít si také můžete nejrůznější služby zdarma třeba v oblasti péče o pleť nebo vizážistické poradenství. Více se o jednotlivých narozeninových programech dozvíte na https://palladiumpraha.cz/narozeniny/

 

Tak neváhejte a přijďte se o víkendu pobavit a výhodně nakoupit do Palladia.