čtvrtek 12. duben 2018 0:00

Mamma Mia se vrátila do Kongresového centra Praha

V pátek 6. dubna se v Kongresovém centru Praha konala obnovená premiéra muzikálu Mamma Mia! a těšit se můžete na dalších 23 exkluzivních představení s nezapomenutelnými hity švédské skupiny ABBA.

Muzikál Mamma Mia! se stále hraje na jevištích po celém světě a lidé na něj chodí opakovaně. Velký úspěch měla také filmová verze z roku 2008 s Meryl Streep v hlavní roli.

 

V čem je výjimečný? Nabíjí lidi energií a předává jim radost a pohodu.

 

V Praze si známé písničky skupiny ABBA poslechneme živě a v češtině; samozřejmostí je i živý orchestr pod taktovkou Dalibora Kaprase nebo Miloše Krejčího. A že má muzikál velkolepou výpravu snad ani nemusíme připomínat. Na vše dohlíží ostřílený režisér Antonín Procházka.

 

V muzikálu zpívají, hrají a tančí přední muzikálové hvězdy – uvedeme jen několik jmen, většina rolí má 3 nebo 4 alternace: Alena Antalová, Leona Machálková, Ivana Korolová, Hana Křížková, Olga Lounová, Radka Fišarová, Míša Nosková, Adéla Godíková, Petr Kolář, Pavel Vítek, Michael Foret, Jiří Langmajer.

 

Nenechte si ujít příležitost vidět světoznámý muzikál s vtipným příběhem a magickými hity v Praze, budete odcházet ve skvělé náladě.