čtvrtek 24. květen 2018 0:00

Zpěvačka Niki Mertlová dospěla a chystá se na sólovou dráhu!

Nikolu Mertlovou /19/ veřejnost zaznamenala v jejích osmi letech, a to jako nejvýraznější členku dívčí skupiny 5Angels. Aby také ne! Niki, jak jí okolí důvěrně oslovuje, začínala již ve třech letech ve Valášku, v pořadech s Dádou Patrasovou, později v taneční skupině Domino, kde se může pochlubit několika tituly mistryně Evropy a světa.
Pak přišlo působení v 5Angels, dívčí skupině, s níž dívky koncertovaly nejen v České republice, ale také na mnoha zahraničních pódiích. Společně překročily práh dospělosti, až zákonitě musela přijít otázka: Co dál?

 

I když si Nikola uvědomovala výhody dívčí formace, vývoj je vývoj. A ten hovořil jasně; má li jít o nějaký posun, chce to začít nově – sama! „Samozřejmě, že jsem tento krok konzultovala s mnoha lidmi z hudební branže“, přiznala sympatická blondýnka a dodává: „Všichni měli stejný názor; osamostatnit se. Rozhodující pro mne byl názor mého zahraničního manažera. Tak trochu s obavou jsem čekala na jeho verdikt, ale on mě svou reakcí překvapil. Se smíchem mi řekl, že na tohle rozhodnutí čekal už dlouho. A hned začal chrlit své představy a plány, týkající se mé profesní budoucnosti.“

 

Nikola sice měří pouhých 152 cm, co se týče osobnosti, s výškou nikterak nesouvisí. Je zvyklá své práci obětovat vše, vždycky ví přesně, co chce, a co ne. Rozhodnutí stát se sólovou zpěvačkou, přes všechna doporučení, však řešila poměrně dlouho. Dokonce kvůli tomu na týden odletěla do španělského resortu Urban Resort Vilag, kde se svou PR manažerkou denně dlouho do noci řešila svou novou budoucnost.

 

Aby to ale nevypadalo, že si v tak nádherném dovolenkovém prostředí nic neužila… „Miluji slunce, moře, dobré jídlo a zábavu – a tohle všechno mi pobyt ve Španělsku poskytl“, usmívá se Niki otázce, zda vůbec měla čas relaxovat. „Dokonce jsem navštívila neskutečně růžové, navíc hodně slané jezero – hustotou i léčivými účinky podobné Mrtvému moři v Izraeli a jezero s léčivým bahnem. Sice zatím nemám žádné neduhy, ale prevence je určitě taky fajn.“ Ve volných chvílích se půvabná blondýnka učila na maturitu, dopřála si ale také jízdu na vodním skůtru a výlet za místními památkami.

 

„Dokážu si představit, že bych tady strávila třeba celý měsíc“, rozverně podotkla na závěr rozhovoru. „Komfortně zařízená vila, ve které nechybí vůbec nic, co člověk k běžnému životu, ale i rozmazlování potřebuje, například wirpoolka, bazén, solární sprcha nebo třeba gril na večerní grilovačku. K tomu nádherně průzračné moře, prostě idylka!“

 

Fotografie sexy zpěvačky můžete shlédnout ve fotogalerii. Zdroj: Urban Resort Villag