sobota 27. červenec 2019 0:00

Gondíkovou, Mráčkovou i Pomeje čekají bezesné noci

Do tuzemských kin totiž dorazil nový hororový snímek Dětská hra, který opět oživuje tajemnou panenku Chucky. Na slavnostní premiéře v kině Cinema City Chucky přítomné hosty děsila v životní velikosti a některé celebrity ji raději obcházely obloukem. Kromě zmíněných dam si remake kultovního snímku ve speciálním formátu 4DX nenechali ujít ani Pavel Novotný, Petr Zvěřina, Michal Foret nebo Sharlota.

Adéla Gondíková do kina doprovodila dceru s kamarádkou. Nakonec ji ale strach nedovolil se jít na film podívat, a tak raději zvolila jiný a holky do sálu poslala samotné. A ani další známá česká moderátorka, Karla Mráčková, nemá moc pro strach uděláno a raději dorazila v doprovodu svého prvorozeného syna Nikoly, u něhož si spousta lidí myslí, že je její milenec. Karla holt vypadá stále jako dvacítka.

 

Kdo by řekl, že se Andrea Pomeje schovávala za svého svalnatého přítele, je na omylu. Odvážně se s panenkou Chucky fotila a na film se těšila. Stejně jako zpěvačka Sharlota, která by si atrapu nejraději odnesla domů. ,,Na premiéru jsem se moc těšila! Panenku Chucky zbožňuji, však jí mám i vytetovanou,” uvedla.

 

Michal Foret si pochvaloval projekci ve 4DX. ,,Připadal jsem si jako na pouti. Lomcovalo to se mnou a paní vedle s velkýma prsama tam lítala jak žába v mixéru,” řekl se smíchem a dodal: ,,takže dobrý, maximálně užito a doporučuju”.

 

Filmovou novinku s názvem Dětská hra můžete zhlédnout v multiplexech Cinema City od 25. července. Pokud si chcete film užít všemi pěti smysly, je pro Vás projekce ve formátu 4DX, která umocní zážitek pohyblivými sedačkami a speciálními efekty, jasnou volbou. Těm méně odvážným doporučujeme zhlédnout film ve 2D nebo třeba ve VIP Chodov! Více informací o jednotlivých projekcích a kinech naleznete na www.cinemacity.cz