středa 30. říjen 2019 0:00

Terminátor zpět v kinech

Arnold Schwarzenegger se vrací do kin ve své ikonické roli Terminátora. Pokračování legendárního příběhu s podtitulem Temný osud si u nás odbylo slavnostní premiéru v pražském kině IMAX za účasti hvězdných hostů. Jestli Arniemu zbyly ještě nějaké svaly, dorazily krom Patrasové zkontrolovat ještě dámy jako Andrea Kalivodová, Linda Finková nebo Bára Nesvadbová.

 

Příběh snímku navazuje svým dějem na druhý díl Terminátora, Den zúčtování. Po více než dvou dekádách, kdy Sarah Connor změnila budoucnost, se v čase vrací nový Terminátor, aby splnil svůj úkol. Proti němu se bude muset postavit nejen Sarah, ale i T-800, tedy starý dobrý Arnie, a společně se pokusí zabránit jisté smrti rukou Terminátora.

 

Ačkoliv by se mohlo zdát, že krutý sci-fi příběh není vhodný pro něžné pohlaví, opak je pravdou. Na rande svoji drahé polovičky vytáhli zpěvák Radek Banga alias Gypsy nebo muž roku Pepa Kůrka, který dorazil s Bárou Mottlovou. Novou lásku už se nestydí ukazovat ani Petr Vojnar. S černovláskou Lenkou randí skoro půl roku a nedají bez sebe ani ránu. Bez partnerky, za to kamarádem a mladším bratrem, se přišel na nový snímek podívat i mladý zpěvák Pavel Callta.

 

Filmovou novinku Terminátor: Temný osud si můžete od 31. října užít ve všech multiplexech Cinema City. Bude ji možné mimo IMAX zhlédnout i ve formátech Dolby Atmos, 2D a VIP. Pokud si budete chtít dopřát maximální filmový zážitek, nenechte si jej ujít ve formátu 4DX. Díky speciálním efektům se přenesete přímo do centra dění a stanete tak bok po boku T-800 a Sarah Connor, a to bude teprve zážitek. Hasta la vista v kině!

 

Více informací o jednotlivých projekcích a kinech naleznete na www.cinemacity.cz.