pátek 13. červen 2014 0:00

Troška dostal Oskara!

Narozeninová oslava moderátorky, herečky a zpěvačky Nely Řehořové, která hraje v dalším pokračování úspěšné komedie Babovřesky, se uskutečnila odpoledne během natáčenítřetího dílu

FIL 2254

Narozeninová oslava moderátorky, herečky a zpěvačky Nely Řehořové, která hraje v dalším pokračování úspěšné komedie Babovřesky, se uskutečnila odpoledne během natáčenítřetího dílu. 

Oslava třináctých narozenin proběhla při natáčení úsměvné komedie ze života současné jihočeské vesnice Babovřesky.

Jako první gratulantka dorazila Veronika Žilková. Popřála Nele, aby se dostala na dobrou a kvalitní školu, kde bude rozvíjet i svůj hudební talent. Následovala Lucka Vondráčková a nechyběl samotný Zdeněk Troška.

„Milá Nelinko, přeji Ti hlavně hodně úspěchů a také, aby se Ti dařilo ve škole. Mě nejvíce bavil dějepis a čeština,“ zavzpomínal na svá školní léta Zdeněk Troška.

Nela Řehořová na jaře úspěšně vyhrála i soutěž Česko zpívá.

„Já mám krásný život. Jsem ráda, že jsem měla vše, co šlo,“ prohlásila Jana Synková, představitelka drbny Horáčkové. Ta popřála oslavenkyni především hodně lásky a nějakého nápadníka na celý život.

“Nyní je pro mě nejdůležitější škola. Doteď jsem ji trošku zanedbávala. Hned příští týden píšu samé písemky, tak to snad nějak zvládnu,“ dodala Nela, kterou tak velká oslava zaskočila a připravil ji David Novotný za pomocí paní producentky Dany Volákové.

Své dvacáté čtvrté narozeniny slavila i Táňa Krchovová, další představitelka Babovřesek.

FIL 2287

Oskara dostal Zdeněk Troška od hereček, které hrají drbny v Babovřeskách, což pro něj bylo velké překvapení.

 „Můj milý Zdeněčku, jsi nejúžasnější člověk, a proto ti dáváme toto ocenění,“ popřála Jana Synková za všechny. „Poprvé a asi naposled jsem předávala Oskara,“ prozradila Jana.

„Mě nejvíc rozčiluje, jak si všichni myslí, že jsem velká drbna, ale já taková ve skutečnosti vůbec nejsem,“ dodává Synková.

Troška dostal Oskara jako nejlepší komediální režisér. „ Vy jste mě holky málem rozbrečely. To je fakt od vás moc hezké a moc vám děkuji,“ poděkoval Zdeněk Troška každé z představitelek drben.

Jindřiška Kikinčuková prozradila, že snad největší strach měla, když nyní natáčeli v Turecku a měla jezdit na otevřeném moři na banánu či skákat padákem. „Já snad přežiju všechno,“ smála se Kikinčuková.

Premiéra posledního dílu úspěšné trilogie bude 12. února 2015, prozradila producentka filmu Dana Voláková