úterý 25. listopad 2014 0:00

Alma CG poděkovala klientům za spolupráci pozváním do Divadla Bez zábradlí

Alma Consulting Group, konzultační společnost v oblasti financování inovací, uspořádala pro své klienty a partnery divadelní večer jako formu poděkování za spolupráci. Pozvala je ve čtvrtek 13. listopadu do Divadla Bez zábradlí na večerní představení „Bez roucha – aneb ještě jednou zezadu“, v režii Jiřího Menzela. Neformálního setkání s divadelním představením se zúčastnilo více než 150 zástupců středních i velkých firem.

„Pozváním na divadelní představení jsme chtěli našim klientům a partnerům poděkovat za dlouhodobou spolupráci,“ uvedla Kristína Šumichrastová, ředitelka Alma CG a dodala: „Setkání s našimi obchodními partnery na kulturní akci nám také poskytlo možnost sejít se v příjemné atmosféře divadla a příležitost popovídat si spolu na neformální úrovni.“

 

Akce se zúčastnilo na 150 zástupců středních i velkých firem z řad strojírenských, technologických, finančních, chemicko-potravinářských, IT a dalších společností – mezi nimi například Komerční banka, SKANSKA, Knauf, Lias, BASF, Fehrer Bohemia, Synthos, Stavební spořitelna ČS, ZAT, ČKD, Emco a další.

 

Alma CG uspořádala pro své klienty a partnery divadelní večer již třetím rokem. V minulých letech je pozvala na Jaroslava Duška, nejdříve na jeho Čtyři dohody a rok poté i na Pátou dohodu, do Klubu Lávka.

 

Letos se rozhodla, hlavně z důvodu nárůstu klientů, pro prostor Divadla Bez zábradlí a jejich ztvárnění komedie světoznámého dramatika M. Frayna „Bez roucha aneb ještě jednou zezadu“, která divákům nabízí úsměvný pohled do divadelního zákulisí těsně před premiérou a dokládá tak, že dělat legraci není žádná sranda. Kromě samotného představení byl pro hosty připraven raut v divadelním klubu Café Restaurant.