pátek 1. květen 2015 0:00

Vyhlášení vítěze 5. ročníku soutěže Česká CEWE FOTOKNIHA roku.

V letošním roce slaví CEWE FOTOKNIHA 2 významná výročí. 10 let je již v nabídce společnosti CEWE a 5 let probíhá soutěž CEWE FOTOKNIHA roku. Vyhlášení nejkrásnější české fotoknihy roku 2014 se uskutečnilo v divadle Semafor 16. dubna.

V odborné porotě zasedli legendy Semaforu Jiří Suchý a Jitka Molavcová, dále řada VIP osobností jako např. Eliška Bučková, Klára Doležalová, Peter Nagy, Michaela Ochotská, Emma Smetana, Patricie Solaříková a další.

 

Porota měla těžký úkol vybrat tu nej nej knihu z jednotlivých fotoknih, které byly vyhodnoceny jako nejkrásnější v jednotlivých měsících roku 2014. Vítězem se stal pan Boris Pazdera s knihou La bella Italia. Do finále se dostal díky výběru herečky a moderátorky Kláry Doležalové za měsíc červenec. Cena pro vítěze byla opravdu velkolepá – stal se majitelem nového červeného vozu PEUGEOT 308. Ani autoři ostatních vítězných měsíčních CEWE FOTOKNIH nezůstali bez odměn, kromě poukazu na zhotovení další fotoknihy získali chytrý fotoaparát SAMSUNG Galaxy K-ZOOM.

 

Společnost CEWE v rámci oslav podpořila i charitativní projekty - pan Pavel Schreiber, předseda představenstva CeWe Color.a.s., předal šek na 30.010 Kč Martině Šmukové pro její nadaci Pink Bubble, která podporuje dětské a mladé onkologické pacienty. Stejný šek putoval do Domova pro důstojné stáří Sue Ryder. Proč právě 30.010 Kč? Za každou přihlášenou fotoknihu do soutěže 10 Kč.

 

Po vyhlášení se mohli všichni účastníci občerstvit na rautu a pak shlédnout představení divadla Semafor.

 

Takže neváhejte a přihlaste svoji CEWE FOTOKNIHu do dalšího ročníku soutěže. Bude probíhat od 16. 4. 2015 do 29.2. 2016. Každý měsíc bude zvolen jeden vítěz v internetovém hlasování návštěvníky soutěžního webu a druhý VIP porotou. Měsíčními cenami budou značkové fotoaparáty Nikon a Canon, slevový poukaz na další fotoknihu a vstupenka pro 2 osoby do Velkého finále.

 

A hlavní cenou bude zase PEUGEOT 308.

 

Fotoknihu si můžete sestavit pomocí jednoduchého programu na http://www.fotolab.cz/