čtvrtek 21. leden 2016 0:00

Natali Ruden představila novou kolekci společenských šatů na velkolepé multimediální show MY WAY

Dne 14. ledna se ve Fóru Karlín uskutečnila módní přehlídka návrhářky Natali Ruden, kde předvedla originální společenské šaty z luxusních materiálů. Přehlídka s názvem MY WAY byla zároveň oslavou výročí dvaceti let fungování značky Natali Ruden.

V první části kolekce převládaly černožluté kombinace, následovaly dlouhé černé s odvážnými průstřihy a luxusní šaty krajkové šaty. Na přehlídce nechyběly ani délky ke kolenům a do půli lýtek. Kromě černé a žluté převládaly barvy laděné do šeda, objevila se i červená, modrá a hnědá.

 

Modely předvedly známé modelky v čele s Andreou Verešovou, Gabrielou Kratochvílovou, Eliškou Bučkovou, Kateřinou Sokolovou, Nikol Švanterovou a přizvány byly i slovenské TOP modelky. Andrea Verešová zazářila v zlatém vyšívaném modelu s ramínky, hvězdou večera se stala Gabriela Kratochvílová v romantických krajkových svatebních šatech slonovinové barvy.

 

Přehlídku uváděl Leoš Mareš a nezůstal nic dlužen své pověsti vtipného a pohotového moderátora. Mezi hosty nechybělo mnoho známých tváří – například režisérka Marie Poledňáková, Kateřina Brožová, Olga Menzelová, zpěvák a konferenciér Karel Štědrý s manželkou.

 

Na závěr přehlídky vzdali diváci hold návrhářce dlouhým potleskem ve stoje. Není divu, vždyť všechny modely byly nádherné a přitom nositelné.