pondělí 25. leden 2016 0:00

Kolekce ORSAY jaro-léto 2016 - "Modern Romance"

I když zima začíná právě vytahovat drápky, jaro se blíží a s ním nová kolekce ORSAY, s názvem Modern Romance. Jarní řada rozkvete květinovými motivy a paletou pastelových odstínů. Ve firmě jsou však už připraveni i na léto a nachystali pro vás modely inspirované exotikou, geometrickými vzory a nesmrtelným námořnickým stylem. V kolekcích nechybí ani retro a etno motivy.

Společnost ORSAY byla založena skupinou německých návrhářek v roce 1975. Od svého počátku se orientuje na moderní ženy, které mají vlastní styl a sledují módní trendy. Dnes již není pouze německou módní firmou, ale její prodejny nalezneme po celé Evropě, a to ve více než 26 zemí včetně České a Slovenské republiky.

 

Úspěšnost ORSAY spočívá v originalitě, nápaditosti a v neposlední řadě v cenové dostupnosti modelů, které podtrhují ženskou krásu, smyslnost a šarm.

 

Letošní jarní kolekce potěší hlavně moderní ženy s romantickou povahou. Pastelové barvy, květinové vzory a jemné materiály však dodají energii a radost ze života i ženám veskrze praktickým. A v létě se můžeme těšit na zářivé i přírodní barvy, geometrické vzory, ženské střihy, moderní klasiku a retro styl. V kolekci jsou i nejrůznější kožené bundy, ale všechny vyrobené ze zdařilých imitací. Ochránkyně zvířat to jistě ocení.

 

Tak ženy neváhejte a běžte se připravit na jaro i léto do ORSAY. Získáte módní oblečení a doplňky vysoké kvality za přijatelné ceny. A naleznete tam i pěkné kousky pro děti.

 

Kolekce si můžete prohlédnout na http://www.orsay.com/cs-cz/