pátek 12. únor 2016 0:00

PUMA PŘEDSTAVUJE IGNITE ULTIMATE

Poté, co PUMA v roce 2015 představila běžeckou novinku IGNITE, uvádí nyní její nejnovější verzi s názvem PUMA IGNITE Ultimate. Také tento model disponuje inovativní pěnou IGNITE, která poskytuje vysokou návratnost vydané energie a déletrvající odpružení i citlivost. Běžecké boty PUMA IGNITE nabízí maximální pohodlí a umožňují běžci zůstat déle v pohybu.  

 

Díky speciální mezipodešvi modelu PUMA IGNITE Ultimate dochází ke kompresi boty během došlapu na zem, následný odraz potom zvyšuje návratnost energie.

 

Drážky po celé délce boty pomáhají kopírovat přirozený pohyb chodidla při běhu. Během příprav na letní olympijské hry v Riu budou v IGNITE Ultimate trénovat ti nejlepší atleti PUMY včetně Usaina Bolta, nejrychlejšího muže planety. Kohei Hagio, senior produktový manažer značky PUMA pro běžeckou a tréninkovou obuv, řekl: „V PUMĚ neustále přicházíme s inovacemi všech našich produktů, je to nekonečný vývoj, jehož cílem je vytvořit nejrychlejší produkty na trhu. S modelem IGNITE Ultimate jsme technologii IGNITE ještě více vylepšili."

 

IGNITE Ultimate jsou k dostání ve vybraných prodejnách A3Sport, Sportisimo, Intersport, a PUMA Concept Store v pražském OC Palladium a dále na www.a3sport.cz, www.sportisimo.cz, www.intersport.cz, www.sporty.cz a www.puma.com/running.

 

Soutěž:

 

Chcete vyhrát sportovní podprsenku Puma velikosti XS nebo M?

 

 HGFY0tku-h0-xl-idKCn9YkkgRA1s0FMgHwMSAV8IeyQrS2MMTgbgvMGdUh EgFUOh6NYKQ

Stačí správně odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí:

 

V čem jsou jedinečné boty PUMA IGNITE Ultimate?

 

a) Jsou inspirovány svobodou při běhání naboso

 

b) Mají speciální diskové šněrování

 

c) Vrací běžci jeho energii

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 1. 3. 2016 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Puma".