úterý 1. březen 2016 0:00

Šperky Bali Beauty exkluzivně k prodeji v Maitrea

Bali Beauty přináší ženám krásu z Bali - šperky, které je zdobí, inspirují a posilují na cestě za jejich sny. Elektronický obchod zahájil prodej na podzim v loňském roce a od února 2016 jsou šperky exkluzivně k prodeji i v obchůdku Maitrea, Týnská ulička 6, Praha 1.

Dům osobního rozvoje Maitrea, je svým zaměřením a jedinečnou energií v souladu s krásou, originalitou zpracování a posláním těchto šperků. Zákaznice tak mají možnost vystavené šperky vidět, vyzkoušet a pocítit jejich energii přímo na sobě, což je pro mnohé při výběru šperků klíčové.

 

Značku Ananda Soul zastupují ornamentální ručně vyrobené šperky ze stříbra a stříbra zlaceného 22 kt. zlatem, prostoupené vibrací drahokamů a polodrahokamů. Vystavená kolekce náhrdelníků, prstenů, náramků a náušnic oslavuje esenci ženství a dodává vznešenost.

 

Rudraksha maly od Earth Harmony (náhrdelník a současně meditační pomůcka o 108 korálcích) jsou kombinované s polodrahokamy v jednoduchém a čistém provedení, aby jejich vibrace a působení zachovaly vzájemnou harmonii.

 

Kroužky ze stříbra s vyrytými mantrami duchovních průvodců, jsou náhrdelníkem s posláním. Podle zaměření ochraňují před negativními vibracemi, posilují k opuštění starých destruktivních vzorců chování, podporují v nových začátcích a napomáhají prosperitě, a také přitahují hojnost a blaho ve všech ušlechtilých podobách.

 

Propojení Maitrea se šperky Bali Beauty vnímáme jako ocenění jejich krásy, originality a síly.

 

www.balibeauty.cz

www.maitrea.cz/obchudek