úterý 1. březen 2016 0:00

Buďte styloví s PUMA Sportstyle!

Pro sezónu jaro/léto 2016 přichází PUMA s originálními kousky, na kterých oceníte především střihy, materiál a také zajímavý design. Nová dámskálifestylová kolekce se hodí do města i do přírody. Jakmile ji na sebe obléknete, už nebudete chtít nic jiného!

Absolutní novinkou pro tuto sezónu jsou dámské boty PUMA R698 IGNITE GRAPHIC, které jsou kombinací kultovních bot z rodiny PUMA Trinomic a technologie IGNITE. Inovativní pěna IGNITE v mezipodešvi zaručuje větší odpružení a maximální pohodlí. Součástí kolekce je také dámský model PUMA ESKIVA inspirovaný boxerskými botami PUMA Gong, kterébyly představeny už v sedmdesátých letech.

 

PUMA ESKIVA jsou výsledkem kombinace tradičního designu a moderních materiálů. Vysoké tenisky z jemné bílé kůže mají jednoduché a efektní šněrování. Streetové tenisky inspirované boxerským ringem nosí i zpěvačka Rihanna, kreativní ředitelka a ambasadorka značky PUMA.

 

Dámské triko PUMA AOP TEE s celoplošnou černobílou grafikou má delší, mírně vypasovaný střih a je vyrobeno z pohodlného materiálu. Originální vzor zaujme na první pohled. Mikina na zip PUMA HOODED TRACK JACKET je vyrobena z kvalitního materiálu, má kapuci, pohodlný střih a praktické postranní kapsy. Skvěle se hodí ke kalhotám PUMA TRACK PANTS, oba tyto kousky jsou inspirovány rokem 1968.

 

Dámská stylová taška PUMA ARCHIVE SHOPPER je vyrobena z odolného materiálu a má delší popruhy pro praktické nošení. Do hlavní kapsy na zip se vejde nákup i materiály do školy nebo do práce. Taška má originální černobílý design a velké logo PUMA. Perfektně ladí s trikem z kolekce.

 

Soutěž:

 

Chcete vyhrát stylovou mikinu a tepláky Puma ve velikosti M?

569260 01

 

Čím jsou inspirované boty PUMA ESKIVA?

 

a) Ledními bruslemi

b) Boxerským ringem

c) Kopačkami PUMA evoSPEED SL

 

PUMA Icon Sweat Pants

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 16. 3. 2016 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Puma"

 

PUMA BY RIHANNA

V rámci značky FENTY Rihanna spojuje svůj vášnivý vztah k hudbě a módě se sportovně laděným designem typickým pro značku PUMA. PUMA BY RIHANNA je odvážnou a stylovou kolekcí.