středa 11. květen 2016 0:00

Zásilková společnost KLiNGEL představuje nový katalog

Nové kolekce tradičních exkluzivních značek ATELIÉR PAOLA a LAURA KENT. Novinkou je XXL multibrand HAPPY SIZE. Každý týden Happy Friday. E-shop s 6 000 modely se podílí na prodejích již 40 %. Dárky pro zákazníky slavící narozeniny. Zásilkový módní dům připravil letos přes 1 000 000 výtisků katalogu.

Zásilková společnost KLiNGEL představuje nový, téměř 500stránkový katalog nabitý aktuálními módními hity letošního jara a léta. Kvůli rostoucímu zájmu plánuje distribuovat v roce 2016 více než 1 000 000 exemplářů.

 

Katalog kromě oblečení, obuvi, šperků a dalších módních doplňků pro ženy, ale i muže, prezentuje rovněž nepřeberné množství bytových doplňků od koberců a dalších textilií, přes elektrické spotřebiče až po unikátní nábytkové skvosty. Tištěnou nabídku rozšiřuje o dalších

6 000 položek nedávno inovovaný e -shop. Tento progresivní prodejní nástroj nachází mezi zákazníky stále více příznivců. Podíl internetových objednávek atakuje u KLiNGELu hranici 40 %.

 

Tradičními vlajkovými značkami jsou ATELIÉR PAOLA a LAURA KENT. Výraznou novinkou je multibrand HAPPY SIZE zastřešující značky pro XXL módu. Tento label v online nabídce označuje dnes již přes 1 000 modelů. KLiNGEL spustil v roce 2016 akci Happy Friday. Každý pátek se tak spotřebitelé mohou těšit na výrazné slevy a hodnotné dárky. Dalším bonusem jsou nákupní poukázky v hodnotě 250 Kč pro registrované klienty, kteří mají narozeniny.

 

Vlajkové značky KLiNGELu ATELIÉR PAOLA a LAURA KENT vstupují letos opět na módní scénu originálně a zároveň působivě žensky. Barvy, vzory a střihy dávají dámám všech věkových kategorií možnost volby a zároveň reagují na nejaktuálnější trendy sezóny.

 

Modely zpěvačky Paoly Félix akcentují intimní barevné kombinace. Představují se v zemitých barvách spjatých se západy slunce na pláži a intenzívním prožitkem dovolené. Nevyhýbají se ale ani působivým kontrastům, mixu barev a vzorů, a ani nadčasové klasice v nových a neotřele působivých kombinacích.

 

Stylovost a výrazná ženskost jsou již typické pro modely Laury Kent. Moderátorka a návrhářka vsadila tentokrát na kolekci univerzálně použitelných bund nejen pro přechod k jaru, ale i pro větrné a chladnější letní večery. Doplňuje ji komfortními barevně i vzorově originálními

a zároveň vysoce kvalitními pleteninami. Kolekce sází na pudrové tóny s akcentem na meruňkovou, Paisley vzory a také na etnické a hippie vzory. Svěží modely akceptují současný trend – třpytky, štrasy, flitry a kovové ozdoby, to vše v elegantním provedení. Romantiku pak navozuje krajka a samozřejmě nechybí ani klasika – vděčná inspirace námořnickým stylem.

 

Společnost KLiNGEL patří mezi nejvýznamnější německé módní zásilkové obchody. Firma s téměř 100letou tradicí a přibližně 2500 zaměstnanci působí rovněž ve Švýcarsku, Rakousku, Francii, Belgii, Švédsku, Norsku, Finsku, Nizozemsku, Rusku a na Slovensku. Specializuje se nejvyšší kvalitu, sezónní trendy a pečlivě vybrané a testované produkty.