středa 30. listopad 2016 0:00

Módní tipy: Kabátek je jako nový …

Nastávající zimní období již o sobě dává vědět. Připravte se na něj a užijte si ho s noblesou a v teplíčku. Fashion Arena Prague Outlet nabízí značkové kabáty a bundy té nejlepší kvality. Pořízení kvalitního kabátu či bundy může být výhodnou investicí i na několik sezón.

Základním měřítkem ve výběru kabátu či zimní bundy je účel, pro který je chcete nosit – do města, přírody nebo třeba na výlet do evropských metropolí? Podle účelu je vhodné vybírat materiály i délku kabátu. Délka by vždy měla zakrývat svršek, který pod ním máte – vykukující spodek sukně či šatů je považován za faux pas.

 

Barevnost kabátu je také dána vkusem jeho majitelky, ale základní černá, bílá či béžová jsou, byly a budou vždy módní a hodící se k jakémukoliv outfitu. Do městských plískanic je vhodné sáhnout po vlně nebo kašmíru.

 

Vždy je důležité, aby v kabátu bylo teplo a zároveň byl lehký. Třeba letošní péřové variace jsou teplé, příjemně měkké, lehké a šik zároveň.

 

Střihy kabátů podléhají módě, ale držet se rčení, že „méně znamená více“, je vždy výhodné. Kabát by se měl líbit hlavně jeho majitelce a měla by se v něm komfortně cítit. Pokud velikost bude o trochu větší, kabát poslouží i v největších mrazech, kdy i pod něj přijdou další vrstvy.

 

Ve Fashion Arena Prague Outletu si nyní vyberete kabáty elegantní, casual, sportovní i extravagantní, a to vždy s 30% - 70% slevou.

 

O Fashion Arena Prague Outlet:

 

Fashion Arena Prague Outlet je s více než 200 značkami na ploše 25 125 m² největší outletovým centrem v České republice. Je bezbariérově položený na jednom přízemním podlaží a od roku 2007 kdy byl otevřen, nabízí značkové zboží každý den o 30 až 70 % výhodněji. Do outletových obchodů se dostávají pouze neprodané kolekce ze standardních obchodů a nadvýroba. Kromě celosvětově známé špičky, zastoupené značkami jako je Gant, Guess, Levi‘s, Tommy Hilfiger, Lacoste atp., si zákazníci Fashion Arena Prague Outlet mohou svůj šatník obohatit o unikátní kousky méně známých výrobců, z nichž někteří z nich mají své zastoupení v České republice exkluzivně právě zde. V obchodech mohou zákazníci nakoupit kompletní outfit včetně obuvi, šperků, spodního prádla, koženého zboží, sportovního vybavení, zavazadel a doplňků stejně jako kosmetiku, hračky, knihy či potřeby pro domácnost. Fashion Arena Prague Outlet se nachází v širším centru české metropole a snadno se do něj dostanete autem (20 minut z centra Prahy), městskou hromadnou dopravou (35 minut - metrem A na konečnou stanici Depo Hostivař a odtud autobusem Fashion Arena Prague Outlet).

 

Více na: www.fashion-arena.cz.