sobota 7. leden 2017 0:00

Novinky od Craftu pro rok 2017

Švédská značka Craft, která je průkopníkem v oblasti funkčního prádla a sportovního oblečení si pro letošní sezonu jaro/léto 2017 připravila kolekci plnou novinek. Od svého vzniku se specializuje na funkční sportovní oblečení a jeho správné vrstvení. Craft si oblíbili vrcholoví i rekreační sportovci napříč generacemi. Důvodem je spolehlivost, kvalita, precizní technologie zpracování i design.

V letošní kolekci bylo cílem zdokonalit materiály i funkční parametry tak, aby zajistily jeho nositeli spolehlivý odvod potu, vlhkosti i přebytečného tepla i při vysoké fyzické zátěži. Pozornost designérů směřovala rovněž k ochraně organismu před nepříznivými vlivy počasí, jako je vítr, déšť či ostré slunce.

 

S oděvy Craft si můžete spolu s celou rodinou naplno užívat sporty všeho druhu. Ať už se rozhodnete pro běhání, cyklistiku nebo trénink v posilovně, Craft bude jednoduše trefou do černého.

 

1. vrstva - Funkční prádlo

 

Funkční prádlo plní nenahraditelnou funkci při každém sportu. Používá se vždy jako první vrstva na tělo a jeho úkolem je účinně odvádět pot a vlhkost. V nové kolekci je funkční prádlo rozděleno podle intenzity fyzické zátěže do dvou řad - Cool Intenstity a Cool Comfort.

Cool Intensity -myslí na aktivní sportovce, kteří vyžadují od svého oblečení spolehlivost i při náročnějších tréninzích v teplých podmínkách. Díky odlehčenému materiálu je prádlo maximálně prodyšné zejména v oblastech s nejvyšší potivostí. Nezaměnitelný vzhled produktů této řady vytváří efektní vzhled v podobě žebrování.

 

Cool Comfort - určené pro sportovce preferující nižší fyzickou zátěž. Vhodná je na celodenní nošení při aktivní turistice. Prádlo se vyznačuje ležérním střihem a zvýšenou odolností proti oděru.

 

Tipy:

 

Craft Cool Intensity triko (pánské, dámské)

Vysoce funkční triko s chladivým efektem určené pro intenzivní fyzické aktivity v teplém počasí, pro halové sporty nebo cvičení v tělocvičnách v průběhu celého roku. Celé torzo trika je bezešvé a z 80% obsahuje nové vlákno COOLMAX AIR, které spolu s 3D bodymappingem zaručuje dokonalý odvod potu od pokožky. K pohodlnému usazení trika na těle přispívá raglánový rukáv.

Cena: 1250 Kč

 

Craft Cool Comfort triko (pánské, dámské)

Funkční bezešvé triko s melírovým designem je vhodné pro sportovní aktivity s nižší intenzitou i běžné nošení od jara do podzimu. Díky nové pletenině se designérům podařilo zvýšit odolnost proti oděru a žmolkování, což oceníte v případě, pokud na triku budete nosit batoh při výletech. Triko je vyrobeno z polyesterové pleteniny, která je ze 45% recyklovatelná.

Cena: 990 Kč

 

Running - pro nezastavitelné běžce

Craft v oblasti běžeckého funkčního oblečení posouvá hranice každým rokem. I v letošní kolekci je prioritou absolutní pohodlí a bezpečnost běžce i v nepříznivém počasí. Vysoce technicky propracované sportovní oděvy umožňují pokožce lépe dýchat, rychle odvádět pot od těla a odolat větru i dešti. Běžec může překonávat pouze své sportovní limity a ochranu těla svěřit dokonale ergonomicky střiženému materiálu, který zajistí optimální komfort pohybu. Reflexní prvky se postarají o perfektní viditelnost v jakýchkoli podmínkách.