pondělí 16. leden 2017 0:00

Hurá na hory

 Azurové nebe, svítící slunce, manšestr na sjezdovkách, teplá voňavá káva a čaj… prostě ráno s vůní pohody, možná i s vůní dřeva z plápolajícího krbu či kamen. Je toto to vysněné ráno vaší zimní dovolené? Pokud ano, určitě milujete hory a jistě se chystáte vydat někam za zábavou na sjezdovky či do běžkařské stopy.

Ať už zvítězí hory české či zahraniční, není dobré podcenit správné vybavení. Kvalitní prádlo a funkční oděvy jsou do terénu a na sport nezbytností. Když si je pořídíte ve Fashion Arena Prague Outletu, budou navíc i stylové a módní.

 

Malebnost našich českých kopečků, které už nabízí v mnoha ohledech stejné vyžití jako třeba Alpy či Tatry, nás může nalákat i proto, že naše dítka zatím na několikakilometrové sjezdovky nestačí. Dojezdová vzdálenost je přece jenom kratší a i zde jsou lákadla jako třeba teplé bombardino nebo štrůdl se šlehačkou. Oblíbenost českých zimních středisek tak právem stoupá.

 

Alpské či tatranské sjezdovky s panoramaty skalnatých hor poutají zase jinou romantikou. Sjezdování je možná rozmanitější, sjezdovky širší a delší. Pohoda v restauracích i party ve skibarech pod sjezdovkou po uzavření lanovek je prostě zážitkem, který k zimní dovolené v zahraničí jistě patří.

 

Ať již strávíte dovolenou nebo jen víkend u nás či za hranicemi, užijte si ji plnými doušky a nenechte se rozladit špatným vybavením – zamlženými brýlemi, zimou v rukavicích a obuvi, promočenými koleny a kalhotami.

 

Pro pány, dámy i děti vyberete to nejlepší vybavení nejen na lyže, ale i snowboard, alpining nebo jen pro hrátky na sněhu, pod jednou střechou od několika renomovaných značek (ALPINE PRO, BILLABONG, COLUMBIA, FOX HORSEFEATHERS, HANNAH, HELLY HANSEN, HI-TEC, KILPI, NORDBLANC, O'NEILL, QUIKSILVER, RIP CURL, ROSSIGNOL, SALOMON, WELLENSTEYN) ve Fashion Arena Prague Outletu, a to s 30 – 70% slevami z původních cen, ke kterým je nyní od 27. 12. připočtena ještě další dodatečná sleva v rámci zimních výprodejů. Otevřeno je denně od 10:00 do 20:00.