středa 14. červen 2017 0:00

V jakých botkách v létě zazáříte?

Aktuální kolekce obuvi nabízejí neskutečně pestrou nabídku módních kousků v nejrůznějším provedení. Přemýšlíte, jaké stylové modely si z takové záplavy vybrat? Máme pro vás tři tipy od společnosti Deichmann na módní obuv, která bude letos v létě hrát prim.

Sandály na klínovém podpatku

 

Je pro vás zásadní, aby letní obuv byla pohodlná, ale přesto chcete jít s trendem? Toto dilema za vás spolehlivě vyřeší stylové sandálky na klínovém podpatku. Umožňují pevný a stabilní krok, jelikož hmotnost těla je rovnoměrně rozložená po celé spodní ploše obuvi.

 

Klínový podpatek oceníte především při chůzi ve městě po kostrbaté kamenné dlažbě, na které si už možná nejedna z vás ulomila podpatek svých oblíbených lodiček. Aktuální kolekce značky Deichmann nabízí pestrou škálu modelů sandálů s různou výškou klínového podpatku. Nejvíce trendy jsou sandály v bohémském nebo etno stylu, pro romantické duše se nabízejí květinové motivy či pastelové barvy. Vysoce módní však zůstává i materiál v imitaci zvířecí kůže nebo v metalickém provedení.

 

Pantofle a žabky

 

Těšíte se na večerní procházky po promenádě u moře, posezení na zahrádce své oblíbené kavárny či piknik v parku? V pohodlných pantoflích si všechny tyto kratochvíle užijete přímo královsky. Milujete-li v létě žabky, volte pro pohodlí svých nohou raději ty s anatomicky tvarovanou podešví a měkkou stélkou, která chodidlům zajistí dostatečnou oporu.

 

Zvýšený profil podešve zmírňuje tlak při došlapu a zajišťuje lepší stabilitu celému tělu, vaše nohy vám poděkují. Z aktuálních kolekcí vystupují minimalistické pantofle a žabky s pohodlnou pryžovou podešví. I zde se odráží letošní trend v podobě metalických odlesků. Na pantoflích i žabkách se letos objevuje také imitace zvířecí kůže a lakovaná úprava. Romantičky dají spíše přednost pastelovým tónům, černobílé klasice nebo noblesním sytým odstínům barev.

 

Espadrilky

 

V nadcházející letní sezóně se také stěží obejdete bez módních a maximálně pohodlných espadrilek. Chcete-li být absolutně trendy, alespoň jeden pár této vzdušné dámské obuvi s charakteristickou jutovou podešví si na léto musíte pořídit! V aktuální kolekci značky Deichmann najdete klasické ploché espadrilky, ale i modely na klínovém podpatku.

 

Kolekci dominují zemité a pastelové tóny, hitem jsou i metalické odstíny připomínající kov. Na tomto typu obuvi se také bohatě uplatňuje jemné perforování, třpytivé krystalky nebo motivy květin. K espadrilkám patří i bohémský styl v podobě etno vzorů, šněrování, korálků a třásní. Velkým trendem letošního léta jsou také vzdušné háčkované modely espadrilek.

 

Soutěž o dárkový poukaz Deichmann!

 

Soutěžní otázka:

 

Deichmann aktuálně nabízí kolekci obuvi vytvořenou ve spolupráci s jednou slavnou britskou zpěvačkou. Jak se tato zpěvačka jmenuje?

 

a) Ellie Goulding

b) Adele

c) Cheryl Cole

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 15. 7. 2017 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Deichmann".