úterý 12. prosinec 2017 0:00

Forever 21 – trendy móda pro každého

V OC Chodov se 7. prosince 2017 otevřela nová prodejna americké módní značky Forever 21. Slavnostní otevření proběhlo pod taktovkou moderátorky Zorky Hejdové, o hudební produkci se postaral DJ Lafayette a vystoupení dívčí pěvecké skupiny Forsomeone.

Na VIP akci do Centra Chodov dorazily přední české modelky, missky a blogerky – např. Lucie Kovandová, Tereza Budková, Monika Leová, Nikol Moravcová, Andrea Bezděková, Nikol Švantnerová a Jitka Nováčková.

 

Společnost Forever 21 se sídlem v Los Angeles v Kalifornii byla založena v roce 1984 a dnes je jedním z největších specializovaných prodejců v USA. V současnosti provozuje více než 730 obchodů ve 48 zemích světa a nabízí obrovský výběr módních výrobků. Značka Forever 21 je oblíbená především mezi mladší generací, ale pro sebe si zde mohou najít něco pěkného všechny věkové kategorie.

 

V prodejnách Forever 21 naleznete dámské a pánské oblečení, obuv, kabelky, kosmetické taštičky, bytové doplňky, bižuterii – prostě spoustu věcí, které vám udělají radost a jsou za příjemné ceny.