čtvrtek 10. květen 2018 0:00

Stylová výbava na léto s Marks & Spencer

Léto je již za dveřmi, dovolené jsou naplánované a zbývá jen pořídit si perfektní plavky a doplňky k příjemnému odpočinku u vody. V obchodech Marks & Spencer jsou na léto důkladně připraveni s novými kolekcemi plavek, rozevlátých kaftanů, sarongů, elegantních letních šatů, kloboučků, slunečních brýlí, plážových tašek a různých dalších doplňků.

Velkou předností letní kolekce Marks & Spencer je, že všechny kousky se dají snadno a dokonale kombinovat. Stejné vzory a odstíny barev se totiž opakují na plavkách, šatech i doplňcích.

 

Plavky M&S jsou vyrobeny z moderních, inovativních materiálů, které dokážou tvarovat postavu, a rychle schnou. Vybrat si můžete z nejrůznějších typů a střihů, navíc jednotlivé díly tankin a bikin stejného vzoru se dají kombinovat podle vašich požadavků.

A co si přehodíme přes plavky, když se půjdeme občerstvit do plážových barů? Ze sarongu vykouzlíme šaty, sukni, blůzku či „něco“ podle vlastí fantazie. I kaftan je dobrou volbou – ochrání nás před sluníčkem, zakryje případné nedostatky a plavky pod ním rychle uschnou. Tato univerzální „roucha“ jsou v M&S k dostání v originálních vzorech a z lehoučkých tkanin, které ušetří místo v tašce nebo kufru.

 

K letnímu looku patří velká plážová taška, která pojme osušku, opalovací krém, knížku i další nezbytnosti, dále sluneční brýle a klobouček. Nestárnoucím evergreenem jsou klasické slaměné kloboučky, které se hodí jednoduše ke všemu.

 

Se stylovou výbavou z Marks & Spencer se každá žena může stát královnou léta.