pondělí 1. říjen 2018 0:00

Módní návrhářka Jitka Klett otevřela svůj další ochod!

Jitka Klett Fashion Design působí na módní scéně již 24 let. Módní salóny pod touto značnou najdete v Praze a Košicích, Jitka Klett se ovšem již velmi dobře „usadila“ i na celosvětové módní scéně s dominantnější koncentrací na Blízký východ. Její modely můžete shlédnout na vlastních autorských módních show, stejně jako na Fashion Week po celém světě. Pod značkou Jitka Klett v současnosti najdete autorskou kolekci kabelek, bot, plavek, šperků, a dokonce i vlastní parfém. Charakteristickým rysem Jitky Klett je přenášení umění do módy, přičemž klade důraz na atributy, jakými jsou ženskost a elegance.

Tato úspěšná módní návrhářka uspořádala v uplynulém týdnu galavečer ve svém nově otevřeném obchodu v Praze, ve Slovanském domě, Na Příkopě 22. Po nedávném velmi úspěšném openingu pražského obchodu the Style Outlets otevřela tento týden další obchod nesoucí její jméno. Hosté galavečera si prohlédli nejen modely z dílny sympatické návrhářky Jitky Klett, ale zároveň také unikátní výstavu fotografií, jejichž autorem se stal významný český fotograf Ondřej Pýcha.

 

Jedinečný projekt byl nazván WOMEN'S SUCCESS & JITKA KLETT. Fotografie mají jedno společné - všechny zobrazují úspěšné ženy, které jsou úspěšné jak v osobním, tak i kariérním životě, a všechny jsou nějak spojeny se značkou Jitka Klett Prague.

 

Výstavou chtěla značka poukázat i na to, že se právě takovým zákaznicím snaží vyjít vstříc. Mimo jiné skutečností, že svým designem vnáší harmonii do obou často nevyrovnaných světů kariéry a osobního života.

 

Zdroj: Helena Váňová