pátek 18. říjen 2019 0:00

Swarovski: Naughty or Nice

Swarovski oslavuje kolekcí Naughty or Nice a televizní i digitální kampaní všestrannost moderní žen Značka dodává svátečnímu období svůj nenapodobitelný třpyt prostřednictvím řady šperků, doplňků, dárkových sad a hodinek Neodolatelné kousky pro každý styl a každou osobnost jsou ideálními dárky pro druhé i pro sebe Kouzlo Vánoc ožívá díky sváteční kolekci Swarovski a kampani, která oslavuje všestrannost dnešní moderní ženy a vybízí ji, aby se o letošních svátcích cítila naprosto mimořádně. 
Ke kolekci se vyjádřila kreativní ředitelka společnosti Swarovski Nathalie Colin: "Svátky jsou výjimečné dny v roce, kdy se společně setkáváme, strojíme se a dáváme si dárky. Jsou také skvělou výmluvou pro to, abyste si mohli udělat radost těmi neodolatelnými skvosty, které máte na svém seznamu přání celý rok! V této sezoně chceme oslavovat stylově se třpytivými modely, které odrážejí kouzlo Vánoc a vytvářejí zářivé chvíle pro všechny." 

 

SKVOSTY SVÁTEČNÍ KOLEKCE 

Každý v kolekci objeví něco pro sebe, její součástí jsou univerzální šperky, doplňky i třpytivé dárkové sady. Barevná paleta hýří explozemi tmavě zelených, modrých a fialových odstínů, které svým kontrastem vyvažují módní tvary ve zlatých a stříbrných barvách. 

 

Naughty or Nice 

 

Zlobiví, či hodní - všichni chtějí letos být na seznamu Santa Clause. Kolekce Naughty or Nice, inspirovaná proslulou vánoční tradicí, se letos ocitne na prvních místech mnoha seznamů přání. Andělské peří, symbol ochrany, náklonnosti a harmonie ožívá v novém černobílém stylu.