úterý 8. březen 2016 0:00

Celebrity si již fotí pouze #zelfie!

Celebritami oblíbený blog www.bobovibe.cz odstartoval novou selfie mánii. Inspirací blogu byl dlouho očekávání druhý díl trháku Zoolander, který si dělá legraci ze světa showbyznysu a v kterém si ani před smrtí nezapomene vyfotit své selfie Justin Bieber.

Pod heslem #zelfie je nová selfie se pro Bobovibe nafotilo pár celebrit v čele s televizním párem Kateřinou Hrachovcovou a Petrem Čtvrtníčkem nebo Evou Decastelo, a začalo tak novou výzvu na sociální sítích #bobozelfie. Cílem výzvy, nebo chcete-li challenge, je vyfotit se v co nejméně přirozené modelkovské póze, vytvořit co nejlepší výraz a la "modrá ocel" podle filmu Zoolander, fotografii dát na svůj instagram či facebook a nominovat dalšího.

 

Výzva #bobozelfie se mezi českými celebritami šíří velkou rychlostí. A kdo z českých celebrit si ze sebe již dokázal udělat legraci, kterou odstartovaly zakladatelky BoBoVibe Lucie Janotová a Eva Jasanovská? " Cílem bylo, aby nám zelfie posílali naši čtenáři. Ohlasem mezi celebritami jsme mile překvapeny. Je skvělé, že mají smysl pro humor, " říkají zakladatelky.

 

Diana Kobzanová a Pavel Novotný byli mezi prvními. Nejoblíbenější zelfie na počty lajků je zatím Jitky Nováčkové, Lucky Křížkové či Míši Ochotské. Monika Babišová dokonce nominovala svého partnera Andreje Babiše. Zelfiemánie chytla i lidi z módní branže, návrhářku Ivanu Mentlovou nebo stylistu Filipa Vaňka a mnoho dalších.

 

Více na @bobovibe nebo www.bobovibe.cz