pátek 2. prosinec 2016 0:00

Že by tenista Radek Štěpánek procházel finanční krizí?

Tento týden jsme potkali v centru Prahy tenistu Radka Štěpánka na křtu Knihy Výhod 2017 a tak nás napadlo, zda takové tenisové eso potřebuje se svým honorářem vůbec nějaké slevy. Radek zavtipkoval, že kupóny využije třeba při placení v restauraci, kam pozve budoucí matku svých dětí.
Ale vzápětí dodal, že tento koncept zná již ze Spojených států, kde trávil hodně času a obdobnou knihu výhod využíval. "Jsem rád, že je letos k dispozici i mobilní aplikace. Přeci jen Češi slevy milují, a kdyby každý u pokladny platil se slevovým kupónem, který bude hledat v knize o 292 stranách, tak by se to placení celkem protáhlo," směje se Radek.

 

Kmotrem knihy byly i modelky Romana Pavelková a Iveta Vítová, které především uvítaly slevy pro děti, protože jak obě dobře vědí, děti nejsou levná záležitost. Iveta, která dorazila na křest knihy s dcerkou Anetkou, se v současných dnech vrací zpět na obrazovku TV Nova.

 

"Pravdou je, že bych si druhé dítě dokázala představit, ale přeci jen ta tříletá pauza mi celkem stačila. Myslela jsem, že návrat na obrazovku bude naprosto bez problémů, ale opak je pravdou. Cítila jsem se jako nováček. Nespočet kamerových zkoušet, příprav a učení. Dnes mohu říci, že jsem už připravená a u čtení zpráv mě můžete očekávat každým dnem," prozradila Iveta.

 

Foto: Kniha Výhod 2017