úterý 16. květen 2017 0:00

Nový pár českého showbusinessu? Na co utáhl přítel Aničku Slováčkovou?

Pořad Trapas nepřežiju s Míšou Dolinovou a Ladislavem Ondřejem probíhal v různých městech Královéhradeckého kraje jako je Náchod, Hronov, Broumov či Jaroměř, kde hlavní myšlenkou bylo naučení etikety a slušného chování žáky základních škol. Míša Dolinová ukázala při focení 12 poloh s Ladislavem Ondřejem.

Ladislav Ondřej zaspal a představení pro školy muselo být posunuto o několik desítek minut!

 

„Dal jsem si budíka na 4,30 hodin, ale prostě jsem ho neslyšel, snad mě omluví žáci, už se mi to nestane“ dušoval se Ladislav Ondřej ze seriálu Ordinace v růžové zahradě. Na představení, které se konalo 180km od Prahy dorazil s velkým zpožděním a nic jinému mu nezbývalo, než si tlouct hlavu o zeď. Hudebními hosty byla Nelly Řehořová, Anička Slováčková či Pavel Callta.

 

Sexy vypadající Nelly Řehořová zameškala školu, avšak to jí bylo omluveno, protože dané akce navštívilo přes 1700 žáků z celého regionu. Nelly si zazpívala duet s Pavlem Calltou Propojení. „Nazkoušeli jsme to v šatně, byl to pokus, ale opravdu se to  hodně povedlo“ dodal Pavel Callta. Ten mohl na Nelly oči nechat. „Pořád si špitali v zákulisí, vzájemné pohledy mluví za vše, mají k sobě velmi blízko, hodně si rozumí, a že je Pavel starší, přece věk je jen číslo“ dodal jeden z pořadatelů akce.


Anička Slováčková představila na akci svého přítele Filipa Papeže. „Byli jsme spolu v Alpách, Thajsku a chystáme se do Neapole. Nejdříve mě utáhl na čokoládu, protože mi ji poslal ke stolu, a pak na pizzu“ dodala Anička. Z jejího objevu jsou rodiče nadšení. „Užíváme si každou volnou chvíli, zatím spolu neplánujeme, že budeme bydlet společně, ale shodli jsme se na dvou dětech“ dodala Anička Slováčková.

 

Ta dávala rady Nelly, která by třeba v budoucnu ráda vyzkoušela účinkování v pořadu Tvář má známý hlas. V rámci akce Trapas nepřežiju byl předán šek na autobus na muzikál pro Stacionář Cesta od Nadačního fondu Český mozek, který převzal organizátor David Novotný z rukou ředitelky Valentiny Armandi.