čtvrtek 21. březen 2019 0:00

Moderátorka Petra Svoboda opět na veřejnosti

Moderátorka Petra Svoboda se poprvé od oznámení těhotenství objevila ve společnosti. Nenechala si ujít slavnostní otevření nové kavárny Café Level na pražských Arkádách. Moderátorka se s partnerem Ondřejem Křivkou těší na chlapečka. Petra je v druhém trimestru a vypadá skvěle.  
"Cítím se velmi dobře. Nevolnosti už žádné nemám. Je to moc fajn," řekla Svoboda. "Nahoře mám zatím asi dvě kila, cítím to vlastně jen na bříšku," usmála se moderátorka zpráv na Nově.  Petra se nedávno s partnerem zasnoubila. Prozradila ale, že svatba zřejmě bude až po porodu. "Myslím, že není kam spěchat. Teď je na prvním místě miminko, svatba bude určitě až později," dodala.
 
Slavnostní otevření Café Level si nenechala ujít řada známých tváří. Večerem provedl moderátor Ondřej Novotný. Dorazili České Miss Nikol Švantnerová, Andrea Bezděková a Eliška Bučková, zpěvák a herec Milan Peroutka,  moderátorka a modelka Monika Leová, zpěvačka Míša Nosková s dcerou, Česká Miss Lea Šteflíčková, třetí nejkrásnější Češka tohoto roku Tereza Křivánková, herečka Henrieta Hornáčková, Muž roku Matyáš Hložek, herečka a zpěvačka Anička Slováčková, moderátorka Veronika Farářová, modelka Aneta Vignerová, zpěvák Niko a další známé tváře.