pondělí 9. květen 2016 0:00

Megasmile party

Znáte sonický zubní kartáček? A dentální sníh? Tyto produkty švýcarské společnosti  Megasmile byly představeny na party v restauraci U Ševce Matouše na pražském Hradě. Sešla se tam pestrá společnost a o zábavu nebyla nouze, vždyť dorazila Anife Ismet Vyskočilová, zpěvák Sámer Issa, cvičitelka Hanka Kynychová a další známé osobnosti.

Nemohla chybět nová tvář Megasmile - gospelová zpěvačka Leona Gyöngyösi.

 

Kromě neformální zábavy a dobrého jídla a pití došlo i na osvětu. Zástupce společnosti Megasmile Petros Karidis představil nové produkty své firmy a připomenul zásady správné zubní hygieny. 

 

Jak tedy funguje sonický kartáček? Stručně řečeno - vibruje. Vytváří pulzující vlny tekutiny (a to až 45.000 hydroaktivních  tlakových vln za minutu), které vnikají do úzkých mezizubních mezer a čistí tak zuby. Speciální štětinky megasmile zajišťují leštící účinek a zuby jsou díky tomu znatelně světlejší a lesklejší. 

 

I "normální " kartáčky megasmile mají mnoho vynikajících vlastností. Jsou lehké, mají velký bělící efekt díky mikročásticím aktivního uhlí a perfektně sedí do ruky. Mimo to se vyznačují nadčasovým designem. 

 

Dentálním sněhem megasmile si můžete vyčistit zuby bez použití vody. Ideální je tedy na cesty, ale i na aktuální denní zubní hygienu s nebo bez zubního kartáčku. Ve formě malého spreje se aplikuje přímo do ústní dutiny. Podobně jako sníh se rozpouští na povrchu zubů a proniká i do obtížně přístupných oblastí ústní dutiny.

 

Anife Vyskočilová byla těmito produkty tak nadšená, že je hned vyzkoušela na vlastní kůži, vlastně - zuby. I ostatní VIP osobnosti si je zaujatě prohlíželi a jistě uvažovali o tom, že by jejich bezchybné úsměvy mohly být ještě zářivější.