pondělí 18. červen 2018 0:00

Lék na kocovinu od známých hvězd? Tady ho máte!

Je jasné, že většina hvězd, které se zúčastnili skvělé kapitánské párty k 2. narozeninám Lodě Captain Morgan, ho dnes využije. Rum tekl proudem, míchaly se skvělé drinky a do toho vystoupení českých a slovenských hvězd v čele s Mirai, Markem Ztraceným nebo Majkem Spiritem. Párty se rozhodně letos opět vyvedla. 

"Lékem na kocovinu je hromada čínského jídla, speciálně pikantní instantní polévka za 25 korun. Nevím, co přesně obsahuje, ale pomáhá. Dále spánek, voda a modlit se, aby ten den skončil," prozradila Kateřina Průšová. 

 

Polévku doporučuje i Monika Leová. "Kocoviny zvládám čím dál hůře. Každou párty si už předem dobře promýšlím, jestli mi za to stojí, že mi bude druhý den zle. A mé doporučení na kocovinu? Ještě večer před spaním vypít nejlépe litr vody. Pak je ráno snesitelnější. Někdy mě z kocoviny dostane vietnamská polévka Pho. To je většinou jediné jídlo, na které mám chuť a sním ho," říká modelka a moderátorka. 

 

"Kuřecí vývar, Coca Cola a hlavně spánek," říká nová Česká Miss Lea Šteflíčková.  

 

Druhý den po mejdanu trpí málokdy Tereza Budková. "Kocoviny mám dobré, protože mi nebývá moc špatně a lékem je pít hodně vody a odpočítat," říká. 

 

A jakou největší ostudu zažila na bujarém večírku Nikol Švantnerová? "Bylo to na dovolené s mým prvním přítelem, kdy jsem všechny vyzvala k tanci, vzala jsem kytaru živé hudbě a pak jsem skočila do kašny," vzpomíná. "Kocoviny mám velmi nepříjemné, takže to vypadá tak, že celý den je mi špatně, bolí mě neskutečně hlava a co půl hodiny běhám na záchod. Proto moc radši nepiju, tyhle stavy bych nepřála nikomu. Recept na kocovinu žádný nemám. Jestli nějaký někdo má, nutně bych ho potřebovala, nic na mě nezabírá," dodala Nikol Švantnerová.

 

Na kapitánské párty to pořádně žilo a pražská náplavka doslova praskala ve švech. Na koncert hvězd dorazilo přes 10 tisíc lidí a rozhodně šlo i přes nepřízeň počasí o letošní letní událost roku. Na jednom pódiu se vystřídaly hvězdy jako Majk Spirit, Mirai, Marek Ztracený, Jakub Děkan nebo Rybičky 48. Celým programem provázel nastávající otec Michal Kavalčík společně s moderátorem Evropy2 Nastym.

 

Kavalčíka přišla podpořit i jeho snoubenka Zuzana, která porodí každým dnem jejich prvního společného potomka. „Od včerejška už to prý můžeme čekat každým dnem. Tak uvidíme, jestli to tady nevyvolá ta hudba,“ smála se Zuzana. „Zuzka miluje Marka Ztracenýho, tak si to tady nemohla nechat ujít,“ dodal Kavalčík.  Užít si koncert a skvělé drinky z vyhlášeného rumu dorazila řada známých tváří.

 

Kapitánskou párty si užili  Milan Peroutka, Láďa Hruška, Nikol Švantnerová, Monika Leová, Aneta Vignerová, Andrea Bezděková, Tereza Budková, hokejisté Jakub Voráček, Jiří Tlustý nebo Radek Smoleňák s manželkou Hanou Věrnou, Mariana Prachařová,  Kateřina Průšová, Taťána Makarenko, nová Česká Miss Lea Šteflíčková, herečka Sára Sandeva, Kateřina Mátlová nebo Anife Vyskočilová s partnerem.