čtvrtek 17. září 2015 0:00

Pozvánka: Benefiční festival Rock for dogs

Letošní ročník tradičního hudebního festivalu Rock for dogs se bude konat v pátek 2. října 2015 od 18 hodin v nymburské kavárně U Strejčka. Tato benefiční akce podporuje již šestým rokem psí útulky v Lysé nad Labem, Nymburce a Poděbradech. Vystoupí kapely Lipno, Hitfakers, YANNICK TEVI BAND a Ventolin. Nebude chybět ani Psí shop s originálními tematickými předměty!

„Součástí festivalu bude také Psí shop, do kterého skupina lidí vytváří originální výrobky s psí tématikou, jako jsou placky, brože, tašky či pelechy. Výtěžek z toho to shopu jde také pro naše psí kamarády. Letos se můžete mimo jiné také těšit na dobroty k pivu, například na humus!" říká Veronika Čejková, jedna z organizátorek akce.

 

Hudební festival se pořádá již od roku 2009 a jeho návštěvnost se s každým dalším ročníkem zvyšuje. V loňském roce se podařilo organizátorům akce vybrat částku 12 500 Kč, která byla rozdělena mezi podporované psí útulky. V rámci letošního ročníku se v oblíbené kavárně U Strejčka představí lokální hudební skupiny.

 

Nymburské kapely Lipno, YANNICK TEVI BAND a také Ventolin nebo funkový Hitfakers z Lysé nad Labem. Celý výtěžek z této benefiční akce bude po skončení předán osobně organizátory festivalu.

 

http://www.facebook.com/pages/Rock-for-Dogs/188100064541442?fref=ts

 

http://rockfordogs.blog.cz/

 

Rock for dogs je tradiční benefiční festival pro psy, který podporuje psí útulky na Nymbursku. Festival pořádá skupina mladých nadšenců, jimž není osud opuštěných čtyřnohých kamarádů bez domova lhostejný.

 

foto Carnilove_image 1