středa 21. září 2016 0:00

STORM SLAVÍ 3. NAROZENINY

Doraž na velkolepé oslavy 3. narozenin Storm klubu. O zábavu se postarají zahraniční jména jako je housová legenda David Morales (USA), unikátní beatboxer Beardyman (UK), zástupci drum & bassu The Prototypes (UK), Pythius (NL), Levela (UK) a na závěr pořádná dávka techna od Chrise Liberatora vs Sterling Moss. Pětidenní nálož různých žánrů v kuse, to si nesmíš nechat ujít!

ÚTERÝ 27/09: DAVID MORALES (USA)

MarienthalAusblick

 

Pokud je house vaším šálkem kávy, dozajista si nenechte ujít MEETING – pravidelné setkání 20-ti DJs v předvečer státního svátku. Tentokrát jich ale bude jen 19, protože jedno místo u příležitosti oslav patří gentlemanovi z USA, který zde předvede své jedinečné pojetí mixu house music. Je jím David Morales, newyorská house ikona a držitel Grammy, známý především pro svůj nezapomenutelný track Needin' U.

 

Úterní oslavy začnou již ve 20:00 warm upem na zahrádce, kterého se ujme Mr.Ultrafino. Poté bude MEETING pokračovat až do časných ranních hodin v klubu, a to na dvou stages. Pokud si chcete užít tuto výjimečnou party jako VIP host, doporučujeme zakoupit limitované vstupenky s přístupem do VIP zóny, kde bude zajištěn ten nejlepší výhled na celý klub, welcome drink, pohodlné sezení, vlastní koktejl bar a toalety. Posledních pár vstupenek je stále k dispozici v síti Goout za 890 Kč.

 

Video

 

♫ LINE UP ♫

Stage 1:

Mr. ULTRAFINO (Radio 1) /Storm garden open air warm up set LUMIERE PETE WALK PAVEL BIDLO 01:00 DAVID MORALES (USA) CHRIS SADLER LOUTKA VJ MARTIN

Stage 2:

FUN CUBIK ADLET ORBITH

další DJs budou doplněni

VSTUP Vstupenky exkluzivně v síti GoOut.cz.

EARLY BIRDS: 350 Kč + poplatek (pouze 80ks) VIP VSTUPENKY: 890 Kč + poplatek (pouze 40ks): Welcome drink, vstup do VIP zóny s nejlepším výhledem na celý klub, sezení, vlastní koktejl bar, vlastní toalety

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STŘEDA 28/09: DNB WEDNIGHT

Csv

 

Narozeninové vydání pravidelného drum & bass mejdanu DNB Wednight, na kterém se představí oblíbené partičky Reprospekt, Neurolab a další. Těšit se můžete na všechny polohy dnb, začneme pozvolna liquidem a skončíme u neurofunku toho nejhrubšího zrna. Vstup je již tradičně ZDARMA!

 

♫ LINE UP ♫

Blofeld

Reprospekt

PornBassters

Neuro:lab

Urban Scalp

VSTUP ZDARMA

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ČTVRTEK 29/09: BEARDYMAN LIVE FT. MCS LEEN + SEROCEE

BaByliss copánkovač postup

 

Jeden z nejznámějších beatboxerů světa a mistr zvukových smyček Beardyman se vrací do pražského Stormu a zařadí se tak mezi gratulanty ke třetímu výročí otevření klubu! Ve čtvrtek 29. září vám předvede svou zbrusu novou show za doprovodu MCs LeeNa a Serocee.

 

♫ LINE UP ♫

BEARDYMAN live (UK)

feat MC Leen & MC Serocee (UK)

Support: Jorgos & Mike Djukeboxer

BEARDYMAN, vlastním jménem Darren Foreman je britský muzikant z Londýna, známý svým beatboxovým uměním a užíváním smyček při svých vystoupeních.

 

Jako prvnímu Britovi se mu povedlo vyhrát mistrovství v beatboxu dvakrát v řadě, a to v letech 2006 a 2007. Později začal tvořit celé DJ sety pouze pomocí svého hlasu, smyček a různých efektorů. Jeho sety mají široký hudební záběr a můžeme v nich slyšet prvky drum and bassu, dubstepu, breakbeatu, trance, techna a dalších žánrů elektronické hudby doplněné o reggae a country hudbu a daší. Navíc jsou jeho show obohacené o jeho nezaměnitelný humor a práci s publikem.

 

Od roku 2012 navíc pracuje na vývoji přístroje Beardytron, který by mu dle jeho slov pomohl udělat show podle jeho představ a odstranil technické limity.

VSTUP Vstupenky od 375 Kč na webu StormClub.cz přes síť GoOut.cz nebo v síti Ticketportal. 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PÁTEK 30/09: THE PROTOTYPES, PYTHIUS & LEVELA

 

 

Páteční oslavy narozenin klubu Storm budou patřit drum & bassu, pogratulovat přiletí hned tři zahraniční headlineři, a to oblíbený britský projekt THE PROTOTYPES, dále PYTHIUS, zástupce respektovaného labelu BLACKOUT, a v neposlední řadě britský jump-upový zabiják LEVELA.

 

♫ LINE UP ♫

THE PROTOTYPES (Viper, UK)

PYTHIUS (Blackout, NL)

LEVELA (Multi Function Music, UK)

BIFIDUS AKTIF (Let It Roll)

SUKI (Let It Roll)

SNOOKEY (Bassistaz, Let It Roll)

ONE WAY (Let It Roll PL)

N:FORCE (Neurofunk Will Never Die, Let It Roll)

Thiew ( BreakArt, Let It Roll)

Beesu (Let It Roll)

VSTUP Vstupenky od 161 Kč exkluzivně přes síť GoOut.cz.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SOBOTA 01/10: CHRIS LIBERATOR VS STERLING MOSS

 BaByliss tipy

 

Král UK acid techna Chris Liberator se po roce vrací do Stormu! Tato návštěva bude ale opravdu jedinečná - představí se vám totiž v exkluzivním versus LIVESETU (zahrnující také legendární mašinky Roland 303 a 909) a to se svým kolegou ze stáje STAY UP FOREVER - Sterling Mossem! Doplnit je nemůže nikdo jiný než Majkl a Mejra z NSK a chybět nebudou ani LUXOR DJs.

Druhá stage bude patřit pure technu, těšit se můžete na nadupaný line up, kterému vévodí Makarov, Destroyer a Subdubs. Těšte se na pořádnou jízdu!

 

♫ LINE UP ♫

Acid techno stage: CHRIS LIBERATOR vs STERLING MOSS liveset MAJKL NSK MEJRA NSK DAVE.LXR DUFF.LXR PAKY.LXR MINI.LXR

Pure techno stage: MAKAROV / Kombination Research, Naked Lunch / DESTROYER / Naked Lunch, Electrax / SUBDUBS aka PETERSON vs T-MASS SEMTEXX (INF sound system) SHERPA (Prosex) SEEMONE

VSTUP Vstupenky 130 kč + poplatek v síti GoOut.cz. Vstup na místě 150 Kč do 22:00, 200 Kč 

 

Více informací na webu StormClub.cz 

 

VSTUP Vstupenky 130 kč + poplatek v síti GoOut.cz. Vstup na místě 150 Kč do 22:00, 200 Kč poté

 

Více informací na webu StormClub.cz či v události na Facebooku.