úterý 24. duben 2018 0:00

Žluté lázně otevřou na čarodějnice, u vatry zahraje František Nedvěd

Areál Žluté lázně v Praze 4 tradičně otevře své brány do nové sezóny na čarodějnice. V pondělí 30. dubna se symbolicky slétnou do podolského areálu, aby společně oslavily svůj svátek. Malé i dospělé návštěvníky čeká bohatý program. V 18 hodin zažehnou pořadatelé slavnostně třímetrovou vatru a zazpívá František Nedvěd s kapelou Tiebreak. Vstupné je zdarma.

  Čarodějnické oslavy začnou už ve 14 hodin. V dětském koutku propukne velký rej masek, dětská čarodějnická show, soutěže, dětské dílny, strašidelné malování na obličej i opékání buřtů. Program na pódiu v krytém stanu proběhne pod vedením divadla Mazec s autorskými scénkami a písničkami. 

 

„Program zapojí všechny děti, které mohou vyhrát hezké ceny. Čekají je hádanky čarodějky Holiny, létání na koštěti, čarodějnická stezka odvahy, podlézání pod kouzelnou latí, která se bude postupně snižovat, proskakování hořící obručí i prolézání rourou. Šikovnost a postřeh prověří žonglování s létajícími ponožkami nebo jízda na kole přání s křídly,“ upřesňuje Libuše Klinková, manažerka dětských programů areálu Žluté lázně.

 

Chybět nebude čarodějnická dílna, kde si děti vyčarují za použití šablon, pastelek a lepidla magnetku chlupatého pavouka nebo čarodějnice.  Koncert Františka Nedvěda s kapelou Tiebreak začne v 18.30 hodin. Program pokračuje do půlnoci tematickou párty s DJ´em.  V areálu mohou malí i velcí hosté navštívit také řadu zábavních atrakcí. Nejmenší si užijí na velké louce skákací hrad, kolotoče, střelnici a trampolíny. Zkrátka nepřijdou ani dospělí, kteří najdou v prostoru u hlavního vchodu adrenalinové pouťové atrakce. Prostor u Tančírny se promění v čarodějnický jarmark s nabídkou sladkostí, kostýmů, balónků, světýlek a dalších drobností.