neděle 22. červenec 2018 0:00

Noc s hvězdami na zámku Zahrádky

20. ročník benefičního koncertu Noc s hvězdami se bude konat 4. srpna 2018 od 18 hodin na zámku Zahrádky u České Lípy. Vystoupí zde pěvecké legendy Josef Laufer a Marcela Laiferová, těšit se můžete i na Ilonu Csákovou, Davida Deyla, Sabinu Křovákovou, Jarka Šimka, Petra Vondráčka, Martina France a na další hvězdy pop music. Od 21 hodin v zámecké zahradě zahrají kapely Angels, The Rock Set, El Ectro Folk.

Na koncertě budou moderovat Markéta Mayerová, Slávek Boura a Vlasta Vébr. Slávek Boura na tiskové konferenci k této akci prozradil, že se na Zahrádky moc těší: „Zahrádky - to je příležitost pořádně se vyřádit a bude tam dobré pivo díky Chotěboři.“

 

I Marek Černoch ze skupiny Angels sdělil, že se na Zahrádky těší a slíbil, že zahrají i písničky jeho táty Karla Černocha.

Na diváky čeká i překvapení v podobě vystoupení první pánské kabaretní a burleskní skupiny The Roosters.

 

Zámek Zahrádky, nazývaný barokní perlou Českolipska, sice roku 2003 vyhořel, ale budova zůstala zachována a nyní prochází rekonstrukcí. U zámku je rozsáhlý park s mohutnými stromy, jezírko s fontánou, altánek a …. je to tam prostě moc pěkné.

Noc s hvězdami je zážitkem, na který se nezapomíná.