čtvrtek 1. listopad 2018 0:00

Dámy, posnídejte v jógovém stylu

Každá žena si zaslouží mít trochu času sama na sebe. Zpříjemnit si hektické ráno, nastartovat den pořádnou dávkou energie a dopřát si zážitky v dámském stylu můžete během ranního jógového probuzení ve SPA & Wellness Aquapalace Praha. Zažijte ráno jinak, v poklidu a s luxusní péčí francouzské kosmetické značky Payot.

Nejprve na vás čeká lehké ranní protažení v podobě jógových ásan následované oblíbenou obličejovou gymnastikou v podání profesionálek Payot. Pomyslnou třešničkou na dortu bude hýčkání speciálními pleťovými maskami a nebude chybět ani lahodná zdravá snídaně. Každá účastnice bude také zařazena do slosování o exkluzivní SPA procedury a dárky od značky Payot.

 

Exkluzivní SPA event se uskuteční ve čtvrtek 22. listopadu od 8.30 do 10.00. Účast na akci je třeba rezervovat prostřednictvím e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..">.

 

Více informací naleznete na www.aquapalace.cz.