úterý 8. říjen 2019 0:00

Pozvánka na nezapomenutelnou cestu džunglí: muzikál Tarzan

Nenechte si ujít muzikál, který vás vezme na nezapomenutelnou cestu džunglí. Slavný příběh mladého muže, který hledá své kořeny a najde lásku svého života. Nový muzikál, který vás vezme na nezapomenutelnou cestu džunglí. Slavný příběh mladého muže, který hledá své kořeny a najde lásku svého života.

 Jeden z nejslavnějších dobrodružných a milostných románů světa a jeden z nejúspěšnějších světových muzikálů v Divadle Hybernia!

Muzikál TARZAN se světovými hity Phila Collinse, který byl za skladbu You will be in my heart nominován na cenu Grammy a píseň získala Zlatý globus a Oscara. Muzikál vznikl pro filmové studio Walt Disney a pro Theatrical Broductions na Broadwayi v New Yorku. Dále byl úspěšně uváděn na dalších scénách v Anglii, Německu, Nizozemsku, USA, Švédsku...

Tarzan je nejzpracovávanější knižní, televizní a filmovou postavou Režisér Libor Vaculík se po mnoha úspěšných muzikálech zaměří na broadwayskou špičku. Scénograf Petr Hloušek promění Divadlo Hybernia v džungli, atmosféru kostýmně podpoří Roman Šolc a za pomoci choreograficko-akrobatického tandemu Ivany Hannichové a Jana Kohouta se v jedinečné a specifické řeči muzikálu ocitne divák uprostřed skutečné džungle. Dirigentem třináctičlenného orchestru bude Libor Kapras.

 „Myslím, že Tarzan je právem nejočekávanější muzikálovou událostí nadcházející sezóny, protože je to představení kombinující báječnou show, zpěv, tanec, ale také akrobacii. To vše v krásných kulisách a s živým orchestrem,“ říká představitel hlavní role Robert Urban. Muzikál Tarzan je jeden z nejslavnějších světových muzikálů a dosud nejnákladnějším projektem Divadla Hybernia.

 

Kvůli představení scéna pořídila speciální jevištní techniku a přistoupila také k rekonstrukci hlediště. Diváci si tak show vychutnají v nových a pohodlných sedačkách. Projekt přichází do Prahy díky osobní iniciativě a podpoře Milana Fila, majitele investiční skupiny Eco-Investment, jejíž součástí je i divadlo Hybernia.