čtvrtek 24. březen 2016 0:00

Nové Pampers® Premium Care s hedvábnou měkkostí

Nyní je tu nový způsob, jak dopřát dětské pokožce opravdovou péči a lásku. Pampers Premium Care with 5 Star Skin Protection totiž obsahují inovované, jemnější materiály a unikátní systém takzvaných magických absorpčních kanálků.

Pampers Premium Care dnes představily nové inovované plenky, díky kterým se podařilo vyvinout ty nejměkčí plenky na českém trhu. Nové Pampers Premium Care with 5 Star Skin Protection obsahují vylepšené hedvábně jemné materiály a technologii absorpčních kanálků.

 

Vaše dítě je malým expertem jemnosti

 

Experti většinou vyhledávají ty nejkvalitnější věci ve svém okolí. Víte, že právě vaše miminko je takovým znalcem jemnosti? Děti totiž milují být obklopené jemností. Výzkumy ukazují to, co rodiče vědí už dávno, že děti opravdu preferují pocit příjemných materiálů na své pokožce. Ovšem pro děti mají měkké materiály daleko větší přínos. Ovlivňují celý jejich vývoj.

 

Podle pediatra Petra Kargera: „Pokožka a dotyk hrají v životě dítěte opravdu rozhodující roli. Vytváří nejen pouto s rodiči, ale také urychlují celý vývoj. Děti často poznávají celý svět prostřednictvím dotyku; je to nejen pouto, které s ratolestmi sdílíte, ale jedná se také o hlavní prvek při jejich sociálním, emocionálním a mozkovém vývoji."

 

Jak může měkkost nových Pampers Premium Care pomoci při vývoji vašeho dítěte

 

"Vzájemné dotyky jsou projevem lásky, který pomáhá upevnit naše pouta. Pro pohodlí dítěte ale musí být pokožka dítěte v první řadě perfektně chráněná do té míry, abychom si tyto společné, milující okamžiky mohli užívat naplno. A plenky hrají v této oblasti obrovskou roli," dodává Petr Karger. To je důvod, proč Pampers Premium Care vyvinuly nejměkčí plenku, se kterou bude vaše dítě cítit jen a jen lásku a nebude vyrušováno nepříjemnými pocity.

 

Nové Pampers Premium Care s hedvábnou jemností

 

Zástupkyně Pampers Mariola Mirek říká: "Rodiče nám říkají, že to dobré, není pro jejich dítě vždy to nejlepší. Chtějí opravdu ty nejlepší z nejlepších výrobků. A to platí i u plenek, které by neměly být měkké pouze na povrchu, ale také uvnitř. New Pampers Premium Care with 5 Star Skin Protection jsou vytvořeny z těch nejlepších materiálů, které vynikají svojí měkkostí. Zároveň jejich dolní vrstvou nepřetržitě cirkuluje vzduch, tak aby pokožka mohla volně dýchat. Nezbytnou součástí je také elastický pas, který udržuje dítě jako v bavlnce.

 

Jemnost nemůže fungovat bez schopnosti chránit před vlhkem

 

V Pampers vědí, že je u plenek velmi důležitým parametrem i odolnost vůči vlhkosti. Proto tento nový produkt nabízí až dvanácti hodinovou ochranu před vlhkem. Je tak dokázáno, že pleny vydrží daleko déle suché než konkurenční výrobky. Jsou také prvními a jedinými plenkami, které využívají technologii takzvaných magických absorpčních kanálků. Ty umožňují rovnoměrně rozložit vlhko po celé ploše. Ukazatel vlhkosti vám navíc ukáže, zda je potřeba dítěti plenku vyměnit.

 

"Magické kanálky představují novinku v technologii, která byla vyvinuta přímo v Pampers. Vytváří systém absorpčních kanálků a komor, které pracují společně – podobně jako potrubní systém, který sbírá dešťovou vodu do cisterny. Magické absorpční kanálky stejným způsobem pomáhají rovnoměrně rozprostřít vlhkost do komor. Nově také s hedvábně měkkou horní vrstvou pro pocit dvanáctihodinového sucha," dodává Mariola Mirek.