čtvrtek 20. červen 2019 0:00

BINO rozšiřuje svůj sortiment!

Společnost BINO uvadí na trh dětské jednorázové plenky BINO BABY PREMIUM, které byly vyvinuty odborníky společnosti BINO v úzké spolupráci s předními pediatry. Plenky byly vyrobeny za použití nejmodernějších technologií. Vše je kontrolováno a opakovaně testováno v evropských laboratořích. Plenky BINO BABY PREMIUM mají vynikající savé vlastnosti, zejména díky vysokému obsahu absorbentu SAP.

Plenky jsou velmi šetrné k pokožce vašeho děťátka. Byla použita nově vyvinutá vrstva pětiuhelníčků, které rozvedou okamzitě tekutinu do jádra a děťátko je ihned suché. Plenky jsou dobře snášeny dětmi s citlivou pokožkou, či trpícími ekzémy. Jádro plenky BINO BABY PREMIUM není bělené chlorem, a proto nemusí být parfémováno. Plenky jsou extra jemné a vysoce prodyšné. Nejméně 85 % plenky je vyrobeno z biologicky odbouratelných zdrojů. 


Vaše děťátko bez potíží vydrží 9-12 hodin bez přebalení. V zadní části plen nechybí pružný okraj, který zabraňuje protečení. Pásky díky sytému ,,suchý zip'' zaručují, že plenka Vašemu dítěti opravdu padne. Pohodlně se dá lepítko používat opakovaně. Část plenky, zakrývající citlivý dětský pupík, je speciálně uzpůsobena. Díky dobře padnoucímu tvaru plenka dítě neomezuje v pohybu. 


Plenky se prodávají v různých velikostech. 
Každé balení obsahuje 60 ks plenek a jednu přebalovací podložku jako dárek. 
Cena: od 299,- Kč 
www.abctoys.cz/bino