čtvrtek 10. říjen 2019 0:00

S novým Pribináčkem Kapsík Vás na výletě hlad nepřekvapí.

Žádný malý objevitel se neobejde bez energie na cestě za svým každodenním dobrodružstvím. Vytáhněte novinku Pribináček Kapsík kdykoliv vás překvapí chuť na malou svačinku a převálcujte ji raz dva. Pribináček Kapsík nabízí hned dvě varianty – příchutě vanilka a kakao. Ať je vaše holčička malá vědátorka, nebo chlapeček objevitel, Pribináček Kapsík udrží krok s každým malým dobrodruhem.

Pribináček pro své kamarády přichystal novinku – chlazenou kapsičku Pribináček Kapsík, plnou čerstvého tvarohu a smetany, který si najde své místo v každém batůžku i ledničce. Pribináček Kapsík je vždy připraven potěšit své objevitele ve chvíli, kdy se přihlásí hlad anebo chuť na lahodnou dobrotu.

 

Nebojte se přibalit Pribináček Kapsík na výlet či na hřiště a dobijte energii s oblíbenou pochoutkou. Svačinka je zdrojem bílkovin a je plná chutí, kterou milují děti i dospělí.

 

Pribináček Kapsík vydrží mimo ledničku až 6 hodin a díky svému balení ho můžete bez obav přenášet v batůžku či kapse, aniž by hrozilo, že se svačinka poškodí nebo batoh umaže. Přitom se snadno otvírá a k jeho vychutnávání nepotřebujete žádné nádobí ani lžičku. Zkrátka skvělý parťák při vašich nových dobrodružných zážitcích plných energie!

 

Pribináček Kapsík: Vychutnejte si „Pribináčka v kapsičce“ i na cestách a přibalte si s sebou novinku Pribináček Kapsík. Skvěle padne do ruky a pochutnáte si na něm ve dvou příchutích – vanilka a kakao. Pochoutka je z čerstvého tvarohu a smetany.

 

Doporučená cena: 17,90 CZK

 

Pribináček Kapsík je lehký, nerozbitný, znovu uzavíratelný a lehce se konzumuje bez lžičky. Mezi dětmi i maminkami je tento formát svačinky stále více vyhledávaný. Kapsík je ideální svačinka do ruky.

 

A pro ty, kteří si rádi hrají, nabízí Pribináček Kapsík tipy, jak si hrát i v kuchyni. Vylepšete si s Pribináčkem svoji svačinku.

Tip: Špaldové sušenky a Kapsík – ideální svačinka na výlety, do školy či na trénink.