čtvrtek 10. září 2015 0:00

Podpořte obranyschopnost své ústní dutiny zubní pastou Zendium

Nenápadné, ale pro naše zdraví a dobrou kondici zcela zásadní, takové jsou enzymy. Zajišťují, že všechny přirozené biochemické procesy v našem těle probíhají tak, jak mají. Enzymy obsažené ve slinách hrají důležitou roli v udržování mikroflóry ústní dutiny v přirozené rovnováze. Společně s proteiny totiž zamezují množení nežádoucích bakterií.

Unikátní řešení založené na účincích enzymů nabízí i nová zubní pasta Zendium s technologií Scandinavian Bio-ScienceTM.

 

* Enzymy zabezpečují bezproblémový chod našeho organismu.

* Nerovnováha enzymů může mít řadu nepříjemných důsledků – od únavy po dlouhá a pomalu se léčící onemocnění.

* Enzymy se nacházejí nejen v mléce a syrovém ovoci a zelenině, doplnit je lze i speciálními přípravky.

* Nová zubní pasta Zendium s technologií BIO-SCIENCETM přináší unikátní kombinaci enzymů a proteinů, která působí v souladu s našimi ústy a podporuje jejich přirozenou obranyschopnost.

 

Některé enzymy jsou přímou součástí našeho organismu, další přijímáme zvenčí, nejčastěji spolu s potravou. Přitom však vařením jídla dochází k jejich ničení a konzumace syrového ovoce a zeleniny, které jsou na enzymy obzvláště bohaté, není dnes zdaleka tak častá, aby zajistila dostatečný přísun těchto látek. Účinnost enzymů navíc dále blokují dnes velmi rozšířené průmyslově produkované sacharidy. Cestu za lepším zdravím s pomocí enzymů proto vedle trvalé změny životního stylu mohou urychlit i speciální přípravky.

 

Sílu enzymů využívá také nová zubní pasta Zendium s technologií BIO-SCIENCETM. Díky unikátní kombinaci enzymů a proteinů podporuje bakteriální rovnováhu v prostředí ústní dutiny. Produkty Zendium napomáhají přirozené obranyschopnosti úst a dle klinicky ověřených studií poskytují o 60 %* větší sílu pro boj s příčinami vzniku zubního kazu, problémy s dásněmi a zvýšenou citlivostí zubů. To vše bez přídavných antibakteriálních látek**. Kromě komplexu enzymů a proteinů obsahují fluorid pro posílení zubní skloviny. Součástí jejich složení není SLS, látka způsobující pěnění běžných zubních past, jež může dráždit citlivá ústa. Díky jedinečnému složení v kombinaci s jemnou chutí pasty Zendium navíc po vyčištění zubů nedochází ke zkreslování chuti jídla.

 

Řada produktů Zendium obsahuje 3 varianty zubních past pro dospělé, které jsou dostupné za nezávaznou doporučenou spotřebitelskou cenu 109,90 Kč: Complete Protection, Sensitive a Fresh Breath. Za stejnou cenu jsou k dostání i 2 dětské zubní pasty: Kids 1–6 a Junior 7+. Dostupná je také ústní voda Complete Protection (179,90 Kč).

 

* Zvyšuje obranný účinek slin proti bakteriím v porovnání s běžnou fluoridovou pastou.

** Bez tradičních antibakteriálních složek pro kontrolu zubního plaku.

 

Soutěž:

 

Odkud pochází speciální technologie obsažená v zubní pastě Zendium?

 

a) Ze Skandinávie

 

b) Z Francie

 

c) Ze Slovenska

 

Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 9. října 2015 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.

 

Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "Zendium"

 

Výherci budou informováni emailem či telefonicky.