úterý 15. září 2015 0:00

Soutěž: Mějte krásné vlasy a nehty s produkty SYNCARE

Máme pro vás skvěké kosmetické tipy pro krásné a zdravé vlasy a nehty. Navíc tyto produkty u nás můžete i vyhrát a vyzkoušet.

Šampon SYNCARE na suché a poškozené vlasy

 

Revitalizační šampon Syncare s výtažky z oliv, proteiny z lískových jader a panthenolu vyhladí poškozené vlasy a zamezí jejich dalšímu lámání.

 

Má lehkou texturu a přírodní složení, které vlasy nezatěžuje. Šampon příjemně pění, i když obsahuje výhradně přírodní mycí složky. Po jeho použití jsou vlasy hladké, lesklé a působí zdravě.

Díky přírodnímu složení je možné šampon používat každý den.

 

K zakoupení v lékárnách a kosmetických salonech.

 

Cena přípravku je 209 Kč, 225 ml

 

www.syncare.cz

 

Trichavit pro výživu vlasů a nehtů

 

Trichavit je doplněk stravy pro obnovení zdravého vzhledu vlasů a nehtů. Dokáže intenzivně zregenerovat třepící se a zeslabené nehty a stejně dobře působí i na vlasy. Obsažený methionin, biotin a beta-karoten zabraňují jejich lomivosti a přitom nezvyšují hladinu krevního cukru. Trichavit se osvědčil také při léčení nehtových mykóz jako podpůrný prostředek. Neobsahuje látky živočišného původu a je proto vhodným doplňkem stravy také pro vegetariány a vegany.

 

K dostání v lékárnách a speciálních kosmetických studiích.

 

Cena výrobku 432 Kč.

 

www.syncare.cz

 

Soutěž:

 

Odpovězte na naši soutěžní otázku a vyhrajte přípravky SYNCARE:

 

Jak se jmenuje přípravek značky Syncare určený proti padání a na podporu růstu vlasů?

 

Nápovědu najdete na www.syncare.cz

 

 Správnou odpověď posílejte na emailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do 21. října 2015 s uvedením vaší odpovědi, jména a příjmení, emailové adresy a telefonního čísla.


Do předmětu emailu nezapomeňte uvést "syncare"